Design Sarandia Etsyssä (+uusia tuotteita) Täällä taas pitkästä aikaa!

Projektina häät on lepäillyt horroksessa jo jonkin aikaa, mutta Design Sarandian ja Sarandian somistevuokraamon puolella iloinen hyörinä on jatkunut edelleen. Seurailen myös innolla muiden hääblogeja ja uusiin morsianbloggaajiin tutustuminen on aina yhtä mukavaa.

Mukavaa on myös tulla jakamaan uutisia. Design Sarandian nettikauppa on äskettäin siirtynyt kansainvälisemmille vesille Etsyyn. Tämä tarkoittaa sitä, että Design Sarandian tuotteiden ostaminen onnistuu nyt useammalla maksuvälineellä. Iso peukku sille! Suurin muutos koskee kuitenkin suunnittelemieni tuotteiden jakelua. Suuri osa suunnittelemistani valmisprinteistä tulee jatkossa löytymään Etsystä valmiina tulosteina eli digitaalisessa muodossa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit vaikkapa keskellä yötä tai kaksi päivää ennen häitä shoppailla Design Sarandian putiikista suloiset lintuaiheiset paikkakortit, romanttiset hääbingot tai kauniin printin hääparille lahjaksi. Tuotteita saa tulostaa omaan käyttöön tarvitsemansa määrän ilman rajoituksia ja joukosta löytyy niin englanninkielisiä kuin suomenkielisiä tuotteita. Luonnollisesti tuotteiden jakaminen, muokkaaminen tai jälleenmyyminen on kiellettyä sekä tiedostomuodossa että valmiina printtinä.

Lämpimästi tervetuloa siis ostoksille Etsy-putiikkiini! Muistattehan, että mikäli Etsy ei ole kauppapaikkana tuttu, voi tuotteita edelleen tilata sähköpostitse osoitteesta sari@sarandia.fi. Graafisen suunnittelun palvelut toimivat myös edelleen ja minulta saa sekä valmismalliston tuotteita persoonalliseksi muokattuina että täysin uniikeja paperituotteita. 

Etsy-kauppa ei ole ainoa muutos, sillä jatkan myös bloggailua häistä, graafisesta suunnittelusta ja elämästä kauniista asioista tutussa osoitteessa www.sarandia.fi. Sinne kannattaa siis surffailla ja klikkautua lukijaksi. Uusia postauksia on tulossa tasaiseen tahtiin. Muistakaa myös käydä vinkkaamassa oma bloginne kommenttiboksiin, niin löydän vastavierailulle.


Lämpimiä kevätpäiviä toivotellen,
Sari

2 kommenttia:

  1. Onnittelut Etsyyn siirtymisestä! Sinulla on kyllä kaunis, ja tietyllä tapaa ajaton tyyli. Toivottavasti saat paljon uusia asiakkaita. :)

    VastaaPoista