Salaisuus paljastuu...

Blogi on ehkä teidän lukijoiden näkökulmassa hiljentynyt joulun jälkeen, mutta tällä kertaa ulkonäkö voi pettää. Kulisseissa on kuhissut koko alkuvuoden ja kiirettä on pitänyt. Nyt on vihdoinkin aika kertoa miksi.


Jo pari vuotta haaveilemani unelma on nyt käymässä toteen ja positiivisen palautteen sekä kannustuksen jälkeen puolen vuoden tiivis suunnittelu alkaa tuottaa konkreettista tulosta. Tämä juhlasuunnitteluun hurahtanut rouva nimittäin ryhtyy yrittäjäksi! Somistevuokrausta, hääsuunnittelua ja paperituotteita tarjoava yritykseni avaa nettisivunsa pian ja tarjonta tulee kattamaan ihania häätuotteita photo boothista hääbingoihin. Luvassa on luonnollisesti myös avajaistarjouksia sekä muita ylläreitä. Yritys tarjoaa käytännön apua hääsuunnitteluun sekä erilaisiin budjetteihin ja tyyleihin sopivia ratkaisuja pienistä yksityiskohdista kokonaisvaltaisiin toteutuksiin. 

En voisi olla tästä enemmän innoissani ja suuri kiitos siitä kuuluu kaikille niille ihanille hääpareille ja morsiamille, joiden matkaa alttarille olen seurannut ja ollut tavalla tai toisella mukana edesauttamassa. Te olette ollut suurin inspiraation lähde tälle haaveelle.   

Tarkempi avajaisajankohta paljastettakoon myöhemmin, mutta jo nyt apua kaipailevat voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse. Otan myös mielelläni vastaan toiveita esimerkiksi vuokrattavien somisteiden ja muiden tuotteiden suhteen. Tämä palvelu tehdään nimittäin juuri Teitä varten. Ota siis rohkeasti yhteyttä sari.har (a) hotmail.com. (Yrityksen oma sähköposti avataan piakkoin, mutta toistaiseksi minuun saa yhteyden tällä osoitteella.)

Avajaisia odotellessa...   

16 kommenttia:

 1. Vaude! Suuret onnittelut omasta yrityksestä! :)

  VastaaPoista
 2. Jee!! Olet kyllä ihan oikean alan itsellesi valinnut! :)

  Onnea ja menestystä yrittäjyyden (joskus jopa hieman kuoppaiselle) polulle. Tulet selviämään siitä hienosti!

  T: toinen yrittäjä ;)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, onnittelut! Innolla jään odottamaan avajaisia! :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut! Avajaisia odotellessa !

  VastaaPoista
 5. Oi että, mahtihomma. Onnea! :)

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa! Tervetuloa joukkoon :). Pitäisikin olla yhteydessä ja miettiä mahdollisia yhteistyöjuttuja. Jospa minäkin ihan pian saisin ne nettisivut auki...

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista ja kannustuksesta! Tästä on hyvä ponnistaa! <3

  VastaaPoista
 8. Onnea, aivan mahtavaa ja huikeaa! Tahdon ehdottomasti tehdä kanssasi yhteistyötä <3 ! Terveisin vieläkin talvihääjuhlasumussa liihotteleva juhlasuunnittelija.

  VastaaPoista
 9. Onneksi olkoon! Blogisi on äänestetty 10 parhaan joukkoon Wedding Blog Awardseissa. Tervetuloa Love Me Do:n lavalle kun Vuoden Hääblogit palkitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Jee! Tämä on paitsi upea kunnia, myös ihana mahdollisuus päästä osallistumaan ekaan Love Me Do -tapahtumaan! :)

   Poista