Somistevuokraamo

Helppoa, edullista - ja kaunista! Tätä kaikkea tarjoaa Sarandian somistevuokraamo.

Kaikkea ei tarvitse ostaa itse. Vuokraamalla tarvitsemasi juhlatarvikkeet säästät paitsi rahaa myös hermojasi ja aikaasi, sillä Sarandian tuotteet voit varata omiin juhliisi suoraan sähköpostitse omalta tietokoneeltasi. Juhlien jälkeen sinun ei tarvitse huolehtia somisteiden ja astioiden jatkosijoituksesta, vaan ne jäävät meidän huoleksemme. Vuokraaminen onkin paitsi kätevää myös ekologista. Sarandia helpottaa juhlajärjestelyjäsi tarjoamalla kauniit ja näyttävät somisteet sekä tarjoiluastiat erityiseen päivääsi.
Juhlasuunnittelupalvelumme auttaa myös tarvittaessa vuokratuotteiden esillepanossa ja juhlien yleisilmeen suunnittelussa. Me suunnittelemme ja toteutamme tarvittaessa esimerkiksi herkkubuffetit, photo boothit ja muut somistukset.
Tiedustelut ja varaukset sari(a)sarandia.fi
Facebook-sivuilla
tai
www.sarandia.fi

HERKKUBUFFET
Haluatko tarjota vieraillesi vuosisadan maukkaimman karkkibuffetin? Nyt loppui karkkibuffetastioiden metsästys, sillä Sarandian somistevuokraamosta voit tilata koko herkkubuffetastiaston edulliseen hintaan. Tyylikkääseen herkkubuffetsettiin kuuluu viisi kannellista ja viisi jalallista lasiastiaa sekä neljä kaunista karkkikauhaa. Tuotteet on helppo koristella esimerkiksi nauhoin omaan juhlateemaan sopiviksi. (Huom. Paperipussit ja taulu saatavissa erikseen.)
Viikonloppuvuokra 35,00 e (sis. alv 24 %)
KERROSTARJOTIN
Elegantti kerrostarjotin sopii niin kuppikakkujen kuin karamellien tarjoiluun. Näyttävä 86 senttimetrin korkeus helpottaa tarjoilua myös pienissä tiloissa.
Viikonloppuvuokra 8,00 e (sis. alv 24 %)SINKKISOIKOT, 2 KPL
Kaksi rustiikkista, pyöreää sinkkisoikkoa siroilla kahvoilla.
Koot 38 cm ja 48 cm (halkaisija yläosasta)
Viikonloppuvuokra 10,00 (sis. alv 24 %)


SINKKISOIKKO, 1 KPL
Rustiikkinen, soikea sinkkisoikko auttaa pitämään juomat kylminä ja tunnelman korkealla. Leveys 53 cm, korkeus 17,5 cm.
Viikonloppuvuokra 5,00 e (sis. alv 24 %)


VANHA KANNU
Rustiikkinen vanha kannu sopii mainiosti maalaisromanttisten häiden kukkamaljakoksi. Näyttävällä kannulla on korkeutta takaa 53 cm ja edestä 35 cm. Ikänsä vuoksi kannu ei ole enää vesitiivis ja kukka-asetelmat vaativatkin muovisuojauksen.
Viikonloppuvuokra 5,- (sis. alv 24 %)


VANHA OVI
Kauniisti vanhentunut ovi palvelee uudessa tehtävässään taustana niin herkkubuffetille kuin valokuville. Ovi seisoo tukevasti omilla siroilla jaloillaan, eikä vaadi muuta tukea. Korkeutta ovella on 150 cm.
Viikonloppuvuokra 8,- (sis. alv 24 %)


LIITUTAULUKYLTTI
Kaksipuolinen jaloilla seisova kyltti, johon voit kirjoittaa juhlien ohjelman, menun tai tervehdyksesi vieraille. Kyltin korkeus 100 cm, leveys 49 cm. Hakakiinnitys varmistaa kyltin pysymisen pystyssä. Liitutaulukyltin vuokraan kuuluu myös valkoinen liitutaulutussi.
Tarvitsetko useamman kuin yhden kappaleen liitutaulukylttejä juhliisi tai miellyttäisivätkö puunväriset kehykset enemmän? Ota yhteyttä!
Viikonloppuvuokra 10,- (sis. alv 24 %)
Valmistamme liitutaulukylttejä myös tilauksesta hintaan 80 ,- /kpl. (sis. alv 24 %)


MATKALAUKKU
Vanhaa aikaa henkivä matkalaukku kätkee sisäänsä sekä onnittelu- että vieraskirjakortit. Se muuttuu kädenkäänteessä myös aarrearkuksi karamelleille ja tarjoaa naistenhuoneessa pika-avun kätkien sisäänsä niin varasukkahousut kuin hiuslakan. Tämä matkalaukku suoriutuu käyttötarkoituksestaan aina tyylillä.
Viikonloppuvuokra 8,- (sis. alv 24 %)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti