Sari

Tervehdys ja tervetuloa lukemaan Projektina häät -blogia!

Olen Sari, 27-vuotias yrittäjä ja bloggaaja Turun seudulta. Olen harrastanut bloggausta pitkään lifestyleblogini Villi Varpunen puolella, mutta aloittaessani omien häiden suunnittelun vuonna 2011 perustin Projektina häät -sivuston, joka myöhemmin muutti tänne Bloggeriin. Hääsuunnittelu vei minut nopeasti mennessään ja tiesin hyvin pian jatkavani hääbloggausta vielä omien häiden jälkeenkin. Bloggaaminen ja blogit ovat minulle tapa toteuttaa itseäni ja etsiä piristysruiskeita arkeen. Olen luonteeltani ehdottomasti esteetikko, joten mistä muualta voisikaan löytää niin paljon kaikkea kaunista kuin hääjuhlista. Parasta bloggaamisessa on kuitenkin kaikkein kauneimpien ja hauskimpien ideoiden jakaminen. Onkin suuri kunnia olla osaltani mukana toteuttamassa kaikkien ihanien hääparien unelmien päivää ja siksi myös läppäri tulee avattua yhä uudelleen erilaiset postaukset mielessä pyörien. 

Hääbloggaus muuttui työksi vuoden 2014 alussa, kun perustin yritykseni Hää- ja juhlapalvelu Sarandian. Sarandia tarjoaa paitsi apua juhlien suunnitteluun ja toteutukseen myös vaihtoehtoisia tapoja ratkaista budjettiongelmia somistevuokraamon tuotteita hyödyntämällä. Minun kauttani saa myös hääbingot, ohjelmat sekä muut kauniit paperituotteet ja niiden suunnittelun. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeen ja budjetin mukaan. Mikään asia ei ole niin pieni tai suuri, etteikö Sarandian puoleen voisi kääntyä.  

Kun en ole töissä tai tekemässä postauksia, vietän mieluiten aikaani aviomiehen ja lemmikkien kanssa tai kotiamme remontoiden ja sisustaen. Näistä löytyykin lisää juttua Villi Varpusen puolelta.    

Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja mediatutkimuksen pääaineesta olen valmistunut vuonna 2011. Vuonna 2014 suoritin yrittäjän ammattitutkinnon. Työtaustani painottuu myös hyvin pitkälti median eri alueilla työskentelyyn ja esiintymiseen. 

Yhteistyöstä kiinnostuneet tahot voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse sari (a) sarandia.fi.


Kuvan kopiointi kielletty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti