Hääbingo uudistuu!

Olen ollut suorastaan häkeltynyt hääbingoni suosiosta. Alunperin hääbingoideani lähti netissä bongaamastani bridal shower -bingosta, jota lähdin muokkaamaan häihimme sopivaksi. Koska hyvän pitää antaa kiertää, tein ennen häitämme myös alkuperäiselle Projektina häät -sivustolle toisenlaisen version hääbingosta, jota te lukijat olette saaneet vapaasti käyttää. Sivuston tauon jälkeen siirsin bingon myös tänne uuden blogin puolelle ja sen jälkeen innostus on ollut hurjaa. Näyttää siltä, että hääbingosta tulee uusi häähitti! Mahtavaa!

Hääbingopohjaa on kyselty lähemmäs sata kertaa kevään aikana ja saan edelleen maileja ja kommentteja siihen liittyen. Odotin alunperin vain muutamaa yhteydenottoa, mistä johtuen olen suorastaan joutunut pulaan yrittäessäni vastata mailiin ja kommenttiboksiin virtaaviin yhteydenottoihin. Tästä johtuen muutaman viestit ovat myös jääneet huomaamatta. Välttääkseni tälläiset lipsahdukset, olen nyt siirtänyt tyhjän hääbingopohjan suoraan tulosteisiin, josta sen voi käydä itselleen nappaamassa. 


Bingopohja häistämme. Bingopohja ei jaettavana.
Kuva Projektina häät / Ei saa kopioida


Hääbingon suosiosta innostuneena minua kiinnostaisi myös nähdä näitä teidän käyttämiänne versioita tositoimissa. Mitä kaikkea olettekaan mahtaneet hääbingopohjilla ideoida! Minulle saa siis lähettää kuvia hääbingosta (ja toki muistakin käyttämistänne Projektina häät -tulosteista) juuri teidän häissänne sähköpostiini (sari.har (a) hotmail.com). Kerrothan myös, jos kuviasi saa esitellä täällä blogin puolella.
Blogini hääbingopohja on päätynyt jo moniin häihin, joten pohdinkin olisiko aika uusille ja eri tyylisille hääbingoille! Vanhan vapaasti käytettävän hääbingopohjan oheen on siis piakkoin tulossa uusia hääbingopohjia, joiden bingosisällön tuotan hääparin toiveen mukaan. Toiveita uusista lookeista saa tässä vaiheessa esittää! Kesälomani sattuu juuri sopivaan kohtaan ja nyt on viimeistään aikaa puuhastella askartelujen parissa. Yhden söpön pohjan raapustelinkin jo eilenillalla valmiiksi. 

Kaikissa tulosteisiin liittyvissä asioissa minuun voi olla suoraan yhteydessä sari.har (a) hotmail.com


2 kommenttia:

  1. Kyllä vain, postauksesi ansiosta myös meille tulee hääbingo, rokrok:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Mahtavaa! Olisi ihana nähdä teidänkin juhlista sitten kuvia. :)

      Poista