Arvontamuistutus ja musiikkimaistiainen!Se olisi jälleen perjantai! Muistattehan, että  arvontaan on mahdollista osallistua vielä parin päivän ajan. Jos siis et ole vielä käynyt kommenttiboksiin osallistumistasi rustailemassa, kannattaa tehdä se nyt. Arvonta-aikaa on sunnuntaihin saakka. Ja osallistumaanhan pääsi TÄÄLLÄ.


Lähestyvän viikonlopun kunniaksi ja viime keskiviikon musiikkipostausta sivuten on pakko jakaa ihanan Celinan blogista bongaamani Brädin ja Sami Saaren yhteisversiointi vanhasta tutusta Yksi ja ainoa -kappaleesta. Brädi meni itse naimisiin viime kesänä ja tämän kappaleen uudelleensovitus oli häälahja hänen vaimolleen. Miten söpöä! Kuinkakohan monissa häissä tämä biisi soi tänä kesänä? 

2 kommenttia:

  1. Hellou! Kun olet kiinnostunut hääasioista, niin ajattelin vinkata sulle tällaisesta tapahtumasta http://www.lovemedo.fi jonka hemmottelunimi on hääkarnevaalit. Tunnen järjestäjän ja tiedän, että tapahtumasta on tulossa aivan huikea juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Olenkin tuosta tapahtumasta kuullut, mutta en varmaan sinne ehdi. Mielenkiintoinen lisä näiden perinteisten messujen joukkoon. :)

      Poista