Ensimmäinen aamu avioparina {Vinkit}

Suurin osa hääsuunnittelusta keskittyy itse hääpäivän järjestämiseen, mutta ei pidä unohtaa myöskään hääyötä ja hääpäivän jälkeistä aamua. Ensimmäinen aamu avioparina onkin ihan spesiaali juttu. 


Ensimmäisen aamun hääpäivän jälkeen tulisi olla rento ja rauhallinen. Kahden kesken on ihana muistella edellisen päivän tunnelmia, kommelluksia ja onnenhetkiä. Älkää siis aikatauluttako juhlapaikan siivoustalkoita juuri tähän ajankohtaan, vaan mahdollisuuksien mukaan sopikaa myöhäisemmästä siivousajankohdasta tai palkatkaa apuvoimia tilan siivoamiseen. Hääsuunnittelijan auttavia käsiä voi hyödyntää myös juhlien jälkeen. 

Onhan kaikki mukana? Jos yövytte hotellissa, varmistakaa, että hotellihuoneesta löytyy molemmille kaikki yöpymiseen tarvittavat henkilökohtaiset tavarat, vaihtovaatteet ja pukupussit puvuillenne. Meikinpoistotuotteet ja särkylääke on myös hyvä varata mukaan. Älkää myöskään unohtako hankkimianne huomenlahjoja, jotka voitte vaihtaa hääpäivän jälkeisenä aamuna. Suunnitelkaa hyvissä ajoin kuka toimittaa tarvittavat tavarat hotellille ja milloin.

Useimmissa hotelleissa on mahdollisuus sopia myöhäisemmästä huoneen luovutuksesta. Tämä kannattaa hyödyntää, jotta voitte nauttia ensimmäisestä aamustanne avioparina sängyssä loikoillen ilman kiirettä. Selvittäkää asia jo varausvaiheessa, sillä huoneen luovutuksesta ei välttämättä ole mahdollista sopia enää myöhemmin.

Tilatkaa aamiainen hotellihuoneeseen. Näin teidän ei tarvitse seikkailla hotellin ravintolaan aamiaiselle, vaan voitte nauttia olostanne oman huoneen rauhassa. Se tulee hääpäivän jälkeen tarpeeseen. Jos yövytte kotona tai vaikkapa mökillä, varatkaa erityisen herkullinen ja helppo aamiainen juhlien jälkeiseksi aamuksi.  

Ja vielä lopuksi...

Älkää ladatko hääyöhön liian suuria odotuksia. Jännittävä hääpäivä vie mehut kenestä tahansa ja suurin onni monelle onkin päästä käpertymään oman rakkaan kainaloon vauhdikkaan päivän jälkeen. Hyvien yöunien jälkeen energiaa onkin sitten taas vaikka mihin. 

Ei kannata myöskään kuvitella, että hotellihuoneeseen saapuminen olisi välttämättä hirmuisen romanttista. Morsiamen purkaminen hääeleganssistaan ei nimittäin ole aina kovin yksinkertaista ja tuoreen aviomiehen ensimmäisiä velvollisuuksia ovatkin usein nyörityksen näpertäminen auki ja hiuspinnien irroittaminen vaimonsa kampauksesta. Huumorilla ja kärsivällisyydellä näistäkin kommelluksista saa hyvät naurut ja hauskat muistot. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti