Sinkkisoikot hääjuhlissaSinkkisoikot ovat ehdottomasti olleet yksi somistevuokraamon suosikeista ja syykin on hyvin ymmärrettävissä. Ihanasti vanhentuneet aidosti iäkkäät soikot sopivat luomaan niin maalaishäiden rustiikkista tunnelmaa kuin industrial-henkistä rouheutta kaupunkihäihin. Juomapullot ja -tölkit saa niin houkuttelevasti esille, eikä lisäkoristelua välttämättä edes kaivata, sillä kulunut ja hivenen jo ruostunut vanha pinta on kaunis itsessään.

Sarandian somistevuokraamon tuotteita valitessa olen halunnut kiinnittää erityishuomiota uniikkiin valikoimaan ja ekologisuuteen. Monia tuotteita ei kaupan hyllyltä saa ja se tekeekin niistä aivan erityisen ihastuttavia. Juuri siksi pidänkin silmät aina auki uusien yllättävien löytöjen varalta.   
Sarandian valikoimissa on kaksi tällaista pyöreää sinkkisoikkoa (pienempi kuvissa) sekä yksi soikea. Lisätietoa ja tilauslomakkeen löydät täältä. Sinkkisoikkojen kaveriksi sopii mainiosti myös vanha kannu pöytäkukille sekä suuri omilla jaloillaan seisova liitutaulukyltti juomamenua varten. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti