Viimeinkin avajaisuutisia!

Lähtölaskenta saa nyt alkaa, sillä Sarandia avaa viimeinkin ovensa huomenna maanantaina. Tuuletukset sille! Olettekin jo päässeet paljastuskuvien muodossa vilkaisemaan Sarandian valikoimaa, jota olen tässä ihan viime hetkiin asti myös teidän lukijoiden toiveesta kehitellyt. Myös suurta suosiota saanut hääbingopohja omista häistä on nyt päivitetty ja liitetty hääbingomallistoon. Juhlavuokraamon osalta erityisen kysytyt sinkkisoikot ja photo booth (kuvassa) tulevat myös kuulumaan Sarandian valikoimiin. Luvassa on myös tietysti avajaistarjouksia. Vielä pitää siis odottaa hetki, mutta kiireellisissä asioissa voi toki ottaa yhteyttä myös sähköpostitse.   



Kuvan photo booth -setti on vuokrattavissa viikonlopuksi hintaan 40,00 (sis. avl 24 %). Lisää vuokratuotteita tulee löytymään Sarandian nettisivuilta ensi maanantaista alkean. Sähköpostitiedustelut voi suunnata osoitteeseen sari (a) sarandia.fi

2 kommenttia:

  1. Hieno Photo booth setti! Just tänää tuskailin että kukahan meillä niitä viiksiä askartelis, mutta niin, voihan näitä tosiaan vuokratakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan. Ja näin pääsee itse huomattavasti helpommalla. :)

      Poista