Joka morsiamen kauneusvinkit {Näin vältät kauneudenhoidon karikot hääpäivän kynnyksellä}

Rouva jakaa jälleen vinkkejään kauneudenhoidon suhteen. Viimeksi joulukuussa annoin ohjeita luonnolliseen kauneudenhoitoon ja nyt kesähäiden alla on hyvä muistutella myös muiden kauneudenhoitotuotteiden ja -tekniikoiden kompastuskivistä. Hääpäiväänsa varten on ehdottomasti lupa laittautua ihan erityisellä huolella hemmottelua unohtamatta, mutta jotta kauneudenhoidon tulokset aiheuttaisivat tyytyväisiä huokauksia peiliin katsoessa kauhunkiljahdusten sijaan, on muutama pointti hyvä pitää mielessä ennen kauneushoitolaan astumista.   

Koko kauneudenhoitorutiiniaan ei kannata laittaa uusiksi juuri häiden alla. Mitä tahansa uusia tuotteita ja kauneudenhoitotekniikoita käytätkin, älä kokeile niitä ensimmäistä kertaa hääviikolla. Esimerkiksi ripsienpidennyksissä ja geelikynsissä käytettävä akrylaatti voi aiheuttaa ärsytystä ja pahimmillaan allergisen reaktion, jonka seurauksena omat kynnet ja ripset voivat jopa irrota. Tällaisia harmeja et kaipaa juuri ennen häitäsi, joten testaa itsellesi uudet tuotteet hyvissä ajoin ennen h-hetkeä niiden sopivuuden varmistamiseksi.
 
Valitse meikkaajasi avulla sinulle sopiva huulipuna tai huulikiilto, jonka voit hankkia hääpäivää varten itsellesi omaksi. Näin sinulla on oma huulimeikki mukana koko hääpäivän, etkä ole täysin riippuvainen aamulla tehdyn meikin kestävyydestä.
 
Monet morsiamet etsivät meikki-inspiraatiota itselleen netistä. Älä valitse kuitenkaan kaikkein tumminta ja räväkintä iltameikkiä, ellet arkenakin meikkaa voimakkaasti. Hääjuhla alkaa usein jo päivällä vihkimisellä, joten tumma iltameikki saattaa näyttää liian raskaalta ja jopa maskimaiselta päiväauringon paistellessa. Ole varovainen myös meikkaustrendien kanssa, sillä ne varastavat helposti huomion itselleen. Monet meikkaajat myös suosittelevat klassisen heleää meikkiä, joka tuo esiin morsiamen oman kauneuden. Tällainen meikki kestää hyvin aikaa myös hääkuvissa. Valitse siis meikkisi voimakkuus ja värit tarkkaan juhlan luonteeseen ja omaan tyyliisi sopiviksi. 
Totuttele uusiin alusvaatteisiin ja kenkiin ennen häitä. Esimerkiksi uusien olkaimettomien tai korsettimaisten alusvaatteiden kanssa pelkkä sovittaminen ei riitä niiden toimivuuden varmistamiseksi, vaan alusvaatteita kannattaa pitää pidemmän aikaa päällä, jotta oikea istuvuus saadaan varmistettua. Et halua viettää hääpäivääsi tuskaillen kylkeesi painavien tai jatkuvasti valuvien rintaliivien kanssa. Sama juttu kenkien kanssa. Ne tulee sisäänajaa, jotta mahdolliset hiertymäpaikat paljastuvat ja saadaan korjattua ennen tärkeää päivää.
 
Ja viimeisimpänä vielä vinkki, jota olen ennenkin täällä hokenut. Kosteusvoide on jokaisen naisen paras ystävä. Käyttäkää kosteusvoidetta tunnollisesti ja muistakaa levittää sitä myös decolteelle. Monet hääpuvut ovat olkaimettomia, jolloin kaunis ja hoidettu iho pääsee oikeuksiinsa. Pitäkää myös huolta, että meikkaaja ottaa tämän huomioon ja ehostaa kevyesti myös decolteen.
 
Hääpäivänään saa ehostaa ja hemmotella itseään, mutta muista, että kauneutesi ei ole lopulta riippuvainen meikin, kosmetologikäyntien ja hampaidenvalkaisujen määrästä. Jokainen morsian hehkuu hääpäivänään, jos vain osaa heittäytyä nauttimaan hetkestä.

2 kommenttia:

  1. Hyviä vinkkejä jota voi näin rouviintuneena käyttää juhliin valmistautuessa:) Huomasin itse että koemeikki oli minulle tarpeen, koemeikissä ollut huulipuna ei ollut minua ja se jätettiin pois lopullisesta meikistä hääpäivänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koemeikki on kyllä ehdottomasti tarpeellinen. Itselleni tuli alunperin turhan vaalea meikki, jota sitten muokattiin hääpäivää varten asteen verran näyttävämmäksi. :)

      Poista