Maailman ympäri {Hääbingouutuus}

Matkustaminen on yksi tällä hetkellä moneen menevään pariin vetoava hääteema. Yhteiset seikkailut maailmalla hitsaavat pariskuntia yhteen ja kasvattavat muistojen albumia usein myös ulkomailla tapahtuneiden kihlausten myötä. Matkailuteema on oivallinen myös sen metaforisen merkityksen vuoksi. Avioliitto kun on usein elämän suurimpia seikkailuja ja huimimpia matkoja! 

Seikkailumielellä suunnittelin ihkauuden matkailuteemaan sopivan hääbingopohjan Sarandian valmismallistoon. Kuumailmapallolla lentäminen jos jokin vaatii huimapäistä seikkailunhalua.

Hääbingon tilausohjeet löydät täältä!
Haluatteko hääbingon omissa hääväreissänne tai kaipaatteko hääbingopohjaan muita muutoksia? Tiedustele muutosmahdollisuuksia: sari @ sarandia.fi

Eilen esittelin syyshääaiheisen taulun Pinterestissä, joten tämän teeman kohdalla ei voi toimia toisin. Alla Sarandian matkailuaiheisia hääideoita Pinterestiin kerättynä. 

Nähdäänkö teidän häissänne matkailuun tai seikkailuun liittyviä yksityiskohtia? 
2 kommenttia:

  1. Hieman pelotti avata taa postaus että olet keksinyt jotain superupeeta joka on pakko saada. :D Onneksi kyse oli kuitenkin "vain" bingon ulkoasusta! Ja hirmuihanasta semmoisesta. :) Ja hyvä Pinterest-board, lähti taas ideat laukkailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No worries! Tällä kertaa ei mitään tajunnanräjäyttävää sentään tarjolla. :D Pakko myöntää, että itsekin edelleen pelkään törmääväni johonkin ideaan tai jopa hääpukuun, joista tulee surku fiilis, että tuon olisin ihan välttämättä halunnut omiin häihin. Onneksi (kopkop) näin ei ole vielä käynyt. :)

      Poista