Räiskyvä syysviehe {DIY}Olen tainnut hieman hurahtaa vieheiden suunnitteluun. Tämä on nimittäin jo toinen tänä syksynä toteuttamani viehe (syyskuisen kultaisen vieheen löydät täältä). Näissä vieheissä vain on sitä jotain. Ne ovat pieniä ja näppäriä toteuttaa, ne ovat mainio säästökohde ja myös mahdollistavat inspiroitumisen melkein mistä vain. Askartelijan unelmaprojekti siis! Ja kuka sitä paitsi sanoi, että vieheessä on aina pakko käyttää kukkia?

Tämän vieheen materiaalit nappasin koiran lenkityksen jälkeen omasta pihasta. Muhkea terttu pihlajanmarjoja ja muutama lehti syyssuosikistani marja-aroniasta, joka on mielettömän kaunis punaisessa syysasussaan. Vähän sommittelua, pätkä narua varren ympärille ja maalaishenkinen syysviehe on valmis. 
P.S. Joko bongasit Love Me Do:n sivuilta artikkelin Sarandiasta? Olen niin innoissani tulevista messuista ja mielessä pyöriikin jo mahtavia ideoita tapahtumaa varten. Ihanaa, kun on jotain spesiaalia mitä odottaa! 


5 kommenttia:

 1. Aivan ihana, mutta kyllä saa olla lykkyä tarpeiden metsästyksessä, varsinkin jos asuu kaupungissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupungissa varmastikin, mutta täällä "melkein maalla" näitä matskuja on tienvarret syksyllä pullollaan. :)

   Poista
 2. Thanks so much for the inspiration :) I featured it on my blog http://www.colorfulcanary.com/2015/10/a-dozen-dogberry-diys-beautiful-rowan.html

  VastaaPoista