Tulosta itse! {Uutuusmallisto}

Mitä mahtavinta maanantaita! 

Minulle ja Sarandialle tämä viikon alku on erityisen jännittävä, sillä nyt pääsen viimeinkin esittelemään teille lupaamani uuden paperituotemalliston, joka (hupsistakeikkaa) kasvoi hieman suunniteltua suuremmaksi. Sarandian jo tuntevat tietävätkin, että hääbingoja on ollut tähän mennessä mahdollisuus ostaa itselleen omilla teksteillä itse tulostaen. Mahdollisuus tulostaa ja askarrella hääbingot lopulliseen muotoon itse on ollut niin suosittu, että olen päättänyt laajentaa tätä palvelua myös muihin häiden ja juhlien paperituotteisiin. Tästä ajatuksesta syntyi kokonaan uusi mallisto nimeltään Tulosta itse!
Tulosta itse! -mallistosta löydät aiemmin vilauttamieni hääbingojen sekä menu- ja ohjelmakorttien lisäksi myös varaa päivä -kortit sekä tulevaisuudessa myös kutsuja, jotka on suunniteltu erityisesti kotikoneella tulostettaviksi. Valikoimaa suunnitellessa pyrin tarjoamaan vaihtoehtoja monenlaiseen tyyliin leikkisästä romanttiseen ja luonnonläheisestä minimalistiseen. Mikäli jokin yksityiskohta, kuten esimerkiksi värimaailma, on omiin juhliin vääränlainen, kannattaa ehdottomasti ottaa yhteyttä ja tilata erikseen malli omien toiveiden mukaan kustomoituna.
Kaikki mallit ovat yksipuolisia ja niihin on lisätty kapeat reunat paperin leikkausta helpottamaan. Myös tilaus onnistuu yhtä helposti. Valitset vain haluamasi korttimallin ja pohjaan lisättävän tekstin. Nämä tiedot lähetät minulle joko sähköpostitse (sari (a) sarandia.fi) tai Sarandian kotisivuilta löytyvän tilauslomakkeen avulla. Paluupostissa saat tilaamasi tuotteen omilla teksteilläsi sekä laskun. Saat tilaamasi tuotteet sähköpostiisi tiedostomuodossa normaalisti viikon sisällä tilauksesta. Kiireaikoina poikkeavista toimitusaikatauluista ilmoitetaan erikseen ja kiiretilaukset pyritään aina toimittamaan rivakammassa tahdissa. Ei siis hätää, jos satut olemaan matti myöhäisenä liikenteessä. Tyylikkäät paperituotteet on mahdollista saada, vaikka juhlapäivä olisikin aivan nurkan takana! Esimerkiksi varaa päivä -kortit ehtivät samaan matkaan joulukorttien kanssa vielä vallan mainiosti. Klikkaa itsesi Sarandian kotisivuille ja tutustu uuteen mallistoon!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti