"Vain sinun, vain minun" - Persoonalliset kalvosinnapit

Niin se uusi viikko pyörähti taas käyntiin ja syyskuun ensimmäinen viikko kääntyi seuraavaan. Se tarkoittaa myös sitä, että pikku hiljaa on syytä suunnata katse kohtia joulua - ja joululahjoja! 

Ensi vuonna avioituvien kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi ja antaa jouluna tulevalle puolisolle lahjaksi kenties jotain häihin liittyvää. Sulhaselle mainio lahjaidea on personoidut kalvosinnapit!
Nämä kalvosinnapit teetin miehelleni puolisen vuotta ennen häitä syntymäpäivälahjaksi ja ne olivat kyllä kirjaimellisesti nappivalinta. Tekijä kalvosinnapeille löytyi Etsystä ja teksti oli tottakai itse valittu. Henkilökohtainen ja juuri lahjan saajaa varten suunniteltu ja valmistettu lahja on aina mieluinen. Tuore aviomies kantoikin kalvosinnappeja hihoissaan hääpäivänä ylpeydellä. 

Kalvosinnappeja on mahdollista saada omavalintaisen tekstin lisäksi myös kuvilla. Käytä siis mielikuvitusta valitessasi sopivaa toteutusta, joka sopisi paitsi sulhasen häälookiin myös hänen omaan tyyliinsä. 


Vinkki! Ulkomailta tilatessa kannattaa varata hyvin aikaa tilauksen valmistamiseen ja toimittamiseen, joten joulukuulle ei kannata lahjan hankkimista jättää. 

5 kommenttia:

 1. Moikka, juuri tälläisiä onalle personoidulla tekstillä etsiskelinkin, haluatko paljastaa mistä liikkeestä nämä tilasit?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on tilattu Etsystä, mutta myyjää en ikävä kyllä muista. Taisin itse etsiä Etsyn haulla sanoilla "personalized cufflinks". Sillä uskoisin löytyvän. :)

   Poista
  2. Kiitos, löysin itse vain pyöreitä versioita ,mutta kokeillaanpa tällä, kiitos!

   Poista
 2. Aivan ihanat!
  Tästä sainkin oivan idean tulevan mieheni kolmekymppislahjan osaksi ihan tulevia häitäkin silmällä pitäen!
  Voisinpa personoida tekstin toiseen suomeksi ja toisen ruotsiksi! Huippua!
  Kiitos vinkistä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava idea! (Tosin vastaus kommenttiisi taitaa tulla jälkijunassa, pahoittelut!)

   Poista