Karvaiset kaverit hääkuvissa

Monelle lemmikinomistajalle on suurena toiveena kuvauttaa itsensä hääpäivänä karvaisen ystävänsä kanssa. Lemmikithän ovat perheenjäseniä, joten ei ihme, että ne halutaan osallistaa suureen juhlaan tavalla tai toisella. 
Mekin suunnittelimme ottavamme rakkaan koiramme mukaan hääkuvaukseen, mutta käytännössä suunnitelman toteuttaminen oli liian hankalaa ja jouduimme ideasta luopumaan. Niinpä otimme koiramme kanssa kuvia kesällä hääpäiväkuvauksen yhteydessä. Koiramme on aikamoinen poseeraaja, kuten näkyy.

Hääpäiväkuvauksen lisäksi eläimet, kuten koirat ja hevoset, voi ottaa mukaan esimerkiksi trash the dress -kuvaukseen ja koko kuvauksen teeman voi halutessaan rakentaa myös lemmikkiin liittyvän harrastuksen ympärille. 

Eläimen ottaminen mukaan kuvauksiin vaatii joitakin järjestelyjä, jotka on hyvä ottaa huomioon. Mukaan kannattaa varata henkilö, joka pystyy huolehtimaan eläimestä ylimääräisenä käsiparina ja tarvittaessa ohjaamaan sitä kuvaustilanteessa. Tällöin voitte itse keskittyä omaan poseeraukseenne ja jättää eläimen ohjaamisen muille. Otathan kuvauksen aikana huomioon eläimen jaksamisen ja esimerkiksi sään tuomat rajoitukset (kuten helle tai pakkanen). Kuvatessa edetään aina eläimen ehdoilla. Pääsevätkö teidän lemmikkinne mukaan hääkuviin? 
6 kommenttia:

 1. Heh, TTD-kuvat agiradalla koiran kanssa... :D Olis aika mahtavat varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli myös heti mieleen morsian agilityradalla koiransa kanssa. Tulisi varmaan vauhdikkaita kuvia. :D

   Poista
 2. Meilläkin on kaksi tipsua, toinen 15v ja toinen 10v. Olemme ottaneet jo aiemmin kuvia koko perheestä eli meistä ja koirista, jolloin ei tarvitse hääpäivänä stressata koirien kanssa. He osasivat kyllä myös hienosti posaarata kuvissa :). Ehkä se on jokin tipsumainen ominaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä. Tipsut on ihania. :) Tuo on kyllä kiva idea, että eläinkuvaukset hoidetaan pois alta jo ennen häitä.

   Poista
 3. Meillä on pikkuinen villakoira ja haluan hänet ehdottomasti muutamiin hääkuviin. Toivottavasti hääpäivänä ei vain sada ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sateessa koirien poseerausinto taitaa kyllä laskea aika huimasti. Toivotaan siis, että aurinko paistaa ja on ihana ilma. :)

   Poista