Avioliitto-ohjeita pikkulinnuilta {Vieraskirja}

Syksyfiilistelyjä oli aivan pakko tasapainottaa hempeällä söpöilyllä, kun lähdin suunnittelemaan uutta vieraskirjapohjaa. Nämä vieraskirjapohjat voidaan jakaa suoraan pöytään jokaiselle vieraalle täytettäväksi. Hääparit usein haluavat vierailta muistoksi muutakin kuin nimmarin vieraskirjaan (mikä tuntuu kovin monelta hääjuhlan hulinassa muutenkin unohtuvan), joten tällainen täytettävä versio on oivallinen keino houkutella vieraita jakamaan vähän enemmän ajatuksiaan. Häiden jälkeen sivut voi kootan rei'ittämällä ja solmimalla kirjaksi, jota voi selailla vielä vuosienkin jälkeen. 

Tulevaa mallistoa.

Ota yhteyttä sari.har (a) hotmail.com.

P.S. Pahoittelut kuvalaadusta. Tämä Bloggerin kuvaongelma on näemmä levinnyt myös oman blogini puolelle, kun laatu romahtaa täysin kuvan latauduttua blogipalveluun. Parempia kuvia saa toki myös sähköpostiin tarvittaessa. 

4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja. Oon ajatellut että tällaiset voisi jakaa vieraille jo ennakkoon, esim. lähettää kutsun kanssa. Vieraat saisivat ajan kanssa miettiä vastauksiaan ja tuoda ohjeet mukana häihin, pieni kotitehtävä :). Hääpäivänä on niin paljon kaikkea ettei monellakaan ole välttämättä aikaa tai mielenkiintoa keskittyä miettimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea, kunhan vieraat vaan muistaisivat juhliin lähtiessään ottaa lappusensa mukaan. Ja onhan juhlissa aina sen verran luppoaikaa ja joskus jopa odottelua, että kirjoittelu voi olla ihan paikallaan. :)

   Poista
 2. Meneekö tuommoinen 200 grammainen paperi vielä peruskotitulostimesta sujuvasti läpi? :o Nimim. kovasti painotalon ja itsetulostamisen välillä kamppaileva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omalla mustesuihkutulostimella ovat menneet kevyesti myös 280 grammaisetkin. :) Kannattaa tosin katsoa, että jos on ostanut paperipinkan, joka on yhdestä sivusta liimattu yhteen niin laittaa paperin menemään tulostimeen vastakkaisesta päästä. Se liimareuna on joskus vähän koholla ja oma tulostin joskus nipottaa siitä. :)

   Poista