Hei, uudet hääbloggaajat!

Talvi se vain lähenee ja samalla kiihtyy hääsuunnittelun kultakausi. Suurin osa tämän vuoden bloggaajista on jo alttarille astellut, mutta varmasti yhtä paljon uusia hääpareja on ilmaantunut hääblogimaailmaan. Yritän aina pitää silmät auki uusia blogituttavuuksia bongatakseni, mutta aika moni saattaa myös tehokkaasta blogitutkastani päästä karkuun. 

Toivoisin suuresti, että uudet bloggaajat jättäisivät kommenttiboksiin pienen viestin itsestään sekä linkin blogiinsa. Uusi luettava ja ihanat häätarinat ovat nimittäin aina tervetulleita. Muistakaahan myös, että Projektina häät löytyy Facebookista. Sinne kannattaa klikkautua lukijaksi, sillä linkittelen naamakirjaan muilta sivustoilta löytämiäni ideoita ja ihania juttuja, jotka eivät tänne blogiin asten pääse. 
Alkuviikko on ollut hieman kiireinen ja moni asia on tällä hetkellä puoliksi valmis. Blogiinkin on siis tulossa vielä viikon aikana kivoja postauksia. Esimerkiksi vieraskirjatyyppistä "Ohjeita avioliittoon astuville" on tulossa pian hääbingon tapaan uusilla pohjilla. Sen voin paljastaa, että söpöilyä on luvassa. 

Mahtavan syksyistä viikkoa ihanaiset!

10 kommenttia:

 1. Tässä kirjoittaa ensi kevään morsian. :-) Menemme toukokuussa naimisiin intialaisen poikaystäväni kanssa.. häissä tulee siis olemaan voimakkaasti läsnä kaksi hyvin erilaista kulttuuria. Suunnittelemme suomalaisia häitä ripauksella intialaisuutta ja vieraita tulee ympäri maailmaa. Lisää hääsuunniteluista löytyy osoitteesta www.springshaadi.blogspot.fi. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, monikulttuurisista häistä on aina kiva lukea. Tulen siis ehdottomasti kurkkimaan teidän suunnitelmia. :)

   Poista
 2. Hei, juuri eilen aloittelin blogini kirjoittelun piiiiitkän harkinnan jälkeen :) Aiheena tulossa moottoripyöriä, vintagea, erilaisia ajatuksia :) http://keepcalmwedding.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Täällä myös yksi ensi kevään morsian, jolla on hääblogi.
  Blogini löytyy osoitteesta: http://keepcalmandmarryon2014.wordpress.com/

  VastaaPoista
 4. Löysin vasta nyt tämän blogin (tosin vasta vajaan kuukauden olen hääblogimaailmassa samoillutkin..) ja ahmin samantien muutaman sivun taaksepäin postauksiasi :) todella hyviä juttuja, valaistumisen hetkiä on siis koettu tällä suunnalla :D

  Mun blogi löytyy osoitteesta http://idajavelppa.blogspot.com
  Kirjoittelen sinne kaikesta mahdollisesta mitä tässä matkan varrella naimisiin vaan voi sattua tai mieleen tulee häihin liittyen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Ja tervetuloa mukaan! Tulen ehdottomasti vierailulle blogiisi. :)

   Poista
 5. Hei ja kiitos blogistasi! Täältä löytyy paaaljon hyviä postauksia ensi kevään morsiamelle :) menemme naimisiin ensi toukokuussa Rovaniemellä, kirjoittelen hääsuunnitelmista viikon vanhaan blogiini, tervetuloa seuraileen!
  http://tievaimouteen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Huhhei, minä en varsinaisesti ole morsian, ainakaan toistaiseksi, mutta yrityksen hääjuttuja ja omien häiden tsekkailua siinä samalla, blogin muodossa :) http://prinsessaunelmia.com
  Minä perustin myös juuri yrityksen, ja itseasiassa pitkälti samalta linjalta, kuin sinä; somistevuokraamo, hää- ja juhlasuunnittelua, mutta samalla toki yritysjuhlia ja kaiken ikäisten syntymäpäivä! :)

  VastaaPoista