A niin kuin avioliittoneuvo, E niin kuin elämänohje {Vieraskirja}Yhä useammin vieraskirjana näkee jotain muuta kuin kirjaimellisesti kirjan. Vieraskirjat voivat olla tauluja, kitaroita, kiviä, palapelinpaloja tai vaikkapa aakkostettu muistio, kuten meidän tapauksessamme. 

Muistio oli kirpputorilöytö ja siinä on tallessa liuta puhtaita papereitä sekä aakkostetut välilehdet. Täyteen muistio ei vielä häissä tullut, joten olen harkinnut pitäväni tätä myös kotimme vieraskirjana, jonka sivuille kyläilijät voivat ajatelmansa ja hajatelmansa rustailla. Koriste-esineenäkin tämä käytännöllinen muistiojärjestelmä on tyylikäs. Pitäkää siis silmänne auki ja mielen avoinna, kun vieraskirjaa häihinne etsitte. Hyvä idea voi tulla vastaan missä vain!2 kommenttia:

  1. Totaalisen upea ja ihana tuo teidän vieraskirjanne! Ja nimenomaan niin mainio myös koriste-esineenä pitkään häiden jälkeenkin. Miksen mä koskaan löydä kirppareilta mitään tällaista?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riikka! Tämä tosiaan tuli ihan yllättäen vastaan ja meillä oli jo toinen ajatus vieraskirjasta valmiina, mutta tämä muistio vei sitten hauskana ja kätevänä esineenä voiton. :)

      Poista