Polttariohjelmana puhe rakkaallesi {Tuloste}

Viikonloppuna bongasin netin ihmeellisestä maailmasta hauskan mad lips -idean, jonka ehdottomasti halusin toteuttaa teille suomeksi. Kyseessä on polttariohjelma, jossa polttarisankarin tulee luetella vaadittu määrä erilaisia sanoja, joilla sitten täydennetään valmiiksi laadittu puhe hänen tulevalle puolisolleen. Tarkoituksena on totta kai saada aikaan koomisia lauseita ja mielleyhtymiä, eikä polttarisankari näin ollen tiedä mihin tarkoitukseen hänen luettelemansa sanat tulevat. Puheen voikin sitten ohjelmanumerona esittää myös häissä... mikäli se on yhtään painokelpoinen. Kaikkihan riippuu polttarisankarin mielenliikkeistä sanoja keksiessä!Tulosteessa polttarisankarilta pyydettävät sanat ovat perusmuodossa, mutta ne vaativat hieman asiayhteyteen taivuttamista ja aikamuotojen muuttamista, joten kirjoitusasun kanssa kannattaa olla tarkkana. Kuulisin myös mielelläni millaisia puheita morsiamet ja sulhot ovat toisilleen muodostaneet. Postia tästä ja muista tulosteistani tositehtävissä saa lähetellä osoitteeseen sari (a) sarandia.fi. Kaikki posti ilahduttaa! :)
Klikkaa isommaksi


Tulostetta saa kopioida vapaasti yksityiseen käyttöön. Kaupallinen käyttö kielletty. Kunnioitathan alkuperäisen tekijän työtä, etkä levitä kuvia omissa nimissäsi. Kuvat on käytettävä alkuperäisessä muodossaan ja niiden muokkaaminen ja rajaaminen on kiellettyä.

2 kommenttia:

  1. Aivan loistava!! Tää ois ainakin mun miehelle just oikea apuväline! :D ♥ ♥ Tulee ihan lapsuuden adjektiivitarinat mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sopivasti lapsuudesta tuttua hupsuttelua! :D

      Poista