Nimikoidut kokispullot hääjuomana

Rakastatko Coca-Colaa? Siinä tapauksessa tästä vinkistä kannattaa ottaa vaari! Coca-Cola lisää tänä kesänä valikoimiinsa viime vuodelta tuttuja nimipulloja. Tänä kesänä kaupoista löytyy Annan ja Mikon lisäksi omat pullonsa IhQuille, Sydänkävyille ja Saunamajureille sekä lukuisille uusille etunimille. Sydänkäpy-kokisten tarjoaminen häiden kylmänä juomana kuulostaa ihanalta, mutta mitäpä sanoisitte kokispulloista, joiden etiketissä keikkuisi hääparin oma sukunimi? 


Kuva: Coca-Cola


Coca-Colan tiedote kertoo, että omalla sukunimellä varustetut kokispullot on mahdollista saada Kampin Narinkkatorilta Helsingistä, jossa sijaitsee Coca-Colan pop-up-myymälä ajalla 14.-27.7. Puolentoista litran pullo nimikoitua sihijuomaa kustantaa 2,5 euroa pullolta. Kymmenen pulloa tai sitä suurempi tilausmäärä kannattaa tehdä etukäteen osoitteeseen coca-cola@irokeesi.fi. 

Onko siellä tulevia Korhosia tai Virtasia, jotka aikovat tarjoilla kylmää juomaa nimikkopulloistaan hääpäivänä? 6 kommenttia:

 1. Onpas hauska idea!! :) Tuli heti mieleen että puolen litran pulloina ja nimellä varustettuna olisi kyllä kattaukseen kiva nimikyltti ideakin! ;D Mutta ei taida onnistua ellei itse tee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti mahtava idea! Ja tokihan sitä voi itsekin askarrella, vaikka sitten omat hääteemaan sopivat nimietiketit. :)

   Poista
 2. Nää on kyllä hauskoja! :) Meillä vain ei taida olla kokiksen juojia kauheesti häävieraina, mutta voisihan sitä muistoksi hakea pullon tai pari tänne kotiin. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistona varmasti ihan erinomainen, eikä edes kallis! :)

   Poista
 3. Kiva idea! etenkin Cokisfaneille.
  Kurkkaa uusi hääblogini

  VastaaPoista