Vuoden hääblogi 2015 ja hääblogimiitti!Mikä mahtava yllätys! Projektina häät on päässyt jälleen mukaan Love Me Do -tapahtuman Vuoden hääblogi 2015 -äänestykseen! Kiitos mielettömästi kaikille blogiani äänestäneille. Ehdokkaaksi pääsy sai aikaan lämpöisen läikähdyksen sydämessä, sillä teen tätä blogia teille morsimille, sulhasille ja muille hääjärjestelyistä haaveileville tai niissä mukana oleville. Ihanaa, että blogistani on teille iloa ja toivottavasti myös hyötyä.

Viime vuoden tapaan suosikkejaan voi äänestää vaikka joka päivä ja tänä vuonna blogikategorioita on kolme: yksityiset ja kaupalliset blogit sekä uudet tulokkaat. Projektina häät skabailee tänä vuonna mukana kaupallisten blogien ryhmässä. Nyt siis vain tutustumaan upeaan hääblogikattaukseen ja äänestämään omia suosikkejaan! 

Love Me Do järjestää tapahtumassa hääbloggaajille uutuutena myös blogimiitin, josta voi lukea lisää tuon äänestyslinkin takaa. Mahtavaa, eikö? Mukaan ilmoittautuville hääbloggaajille on varattu lounge seurustelua ja hengailua varten. Itse olen varmasti kovin kiinni omalla ständilläni, mutta yritän päästä moikkaamaan mahdollisimman monia bloggaajia ja toivon myös, että te tulette nykäisemään hihasta. En luultavasti tunnista kaikkia ulkonäöltä, joten tulkaa rohkeasti juttelemaan ja esittäytymään.

Kuinka moni teistä muuten on tulossa messuilemaan ystävänpäivänä?


10 kommenttia:

 1. Mukana ollaan blogimiitissä, kivaa päästä tapaamaan kaikkia! (: Ja onnea kanssaehdokkaalle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Toivottavasti miittiin saadaan iso aurinkoinen hääbloggaajien joukko paikalle! Kiitos paljon ja onnea sinne päin! <3

   Poista
 2. Mahtavaa, onnea! Minä olen myös tulossa messuille ja blogimiittiin, joten Turussa nähdään! :)

  VastaaPoista
 3. Turussa nähdään!! Onnea tännekin!!<3

  VastaaPoista
 4. Tämäkin morsian matkaa Turkuun kaason ja morsiusneidon kera, eli siellä nähdään :)

  VastaaPoista