Lahjaksi sulhaselle: Rakkausviesti solmioon

Sulhasen pukeutuminen jää usein vähemmälle huomiolle kuin morsiamen asukokonaisuus. Monet sulhasetkin kuitenkin haluavat hääpäivästä jäljelle jotain käsinkosketeltavaa, jota voi muistella pitäneensä yllä alttarilla. Kaunis ajatus onkin yllätyksenä kirjailla viesti esimerkiksi solmion tai taskuliinan taakse. Rakkausviesti, joka on teidän kahden yhteinen salaisuutenne... 
Valitse tekstiksi jotain persoonallista, jolla on teille molemmille tärkeä merkitys. Ote häävalssin sanoituksista tai vihkitilaisuudessa luettavasta Raamatun tekstistä tuovat mieleen hääpäivän tärkeimmät hetket. 

Lyhyet tekstit voi kirjailla langan avulla, mutta pidempiäkin tekstejä saa kankaan taakse siirtopaperin avulla. Kuvan joululahjaksi suunniteltu ote Samuli Putron kappaleesta Mitäpä jos on tulostettu ensin siirtopaperille ja painettu sitten silittämällä kankaalle. Valmis kangaspala on sitten ommeltu kiinni solmion taakse. 

Yllätys vaatii hieman salamyhkäistä puuhastelua, mutta lahjansaaja arvostaa henkilökohtaista elettä varmasti. Mikä ihana yllätys sulhaselle onkaan löytää hääpäivänä rakkaudentunnustus morsiameltaan täysin odottamattomasta paikasta! Personoitu solmio on toki oivallinen ja tyylikäs lahja milloin vain, kuten vuosipäivänä tai joululahjaksi. 

4 kommenttia:

 1. Ihana idea! Itse tykkään jättää ylläriviestejä ja kaiverruttaa J:n lahjoihin jotain erityistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna.M! Joskus ne pienet asiat tekevät koko lahjan. :)

   Poista
 2. Mahtava idea. Toteutan varmasti jossakin! :)

  VastaaPoista