Mitä sinä kaipaisit hääsuunnitteluyritykseltä?

Työpöytä hukkuu suunnitelmiin, eikä yksi käsipari tunnu riittävän kaikkien ideoiden toteuttamiseen - vuorokauden tunneista puhumattakaan! En millään malttaisi odottaa, että pääsen paljastamaan kaikki ihanat jutut, jotka Sarandia tulee teille tarjoamaan. Sen verran vinkkaan, että hulvaton photo booth -setti sekä ihana herkkubuffet ovat tulossa heti avajaisiin vuokrasomistevalikoimiin. 

Hää- ja juhlapalvelu Sarandia tehdään kuitenkin teitä varten ja juuri siksi haluan kysyä mitä te kaipaisitte? Mitä te mieluummin vuokraisitte kuin ostaisitte suurta päiväänne varten? Missä kaipaisitte apua? Millaiseen juhlatyyliin on vaikea löytää somisteita? Nyt on oikea hetki nostaa äänenne kuuluviin ja vaikuttaa Sarandian tarjontaan. Tuttuun tapaan kommenttiboksin saa laittaa laulamaan tai vaihtoehtoisesti viestiä voi heittää sähköpostiin sari (a) sarandia.fi. 

Niin ja hei, kuinka moni on tulossa Love Me Do -tapahtumaan? Tulkaa rohkeasti nykimään hihasta, jos en itse hoksaa moikata. :)

  

2 kommenttia:

  1. Minulle tulee heti ajatus photobooth/kuvausseinän verhokankaasta, itse sellaisen ostin ja olisin kyllä kernaasti vuokrannut, jos sellainen olisi ollut tarjolla silloin. Myös edelleen sinkkiastiat (isot) ovat kiven alla. Tykkäisin itse myös erilaisista somisteista ja kylteistä, sellaisista isoista joita ei itse raaski ostaa. Karkkibuffet asioissa olisin myös voinut kääntyä jonkun puoleen, tuntuu ettei omilla ja lainatuilla saa siihen tarpeeksi volyymia ja harmoniaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulia! Onpa hauska huomata, että olen samoilla linjoilla näiden kanssa. Suurin osa näistä mainitsemistasi jutuista on nimittäin hankinnan alla. ;)

      Poista