Sarandia sanoo hei!

Love Me Do -tapahtumasta on kulunut jo melkein viikko, enkä ole mitään postausta ehtinyt koko päivästä tekemään. Nyt siis tyydyn vain onnittelemaan vielä kerran Blog Awards -voittajia Tanjaa ja Iinaa! Onnea kaunokaiset! 

Sen suurempaa postausta tapahtumasta en tee, sillä niin moni on tainnut jo kattavia ja upeita kuvapostauksia päivästä kirjoitella. Sen verran haluan todeta, että tapahtuma oli mielestäni ihanan rento ja intiimi. Yleensä messuilla puskee ständiltä toiselle hirveässä ruuhkassa, mutta Love Me Do:ssa oli mukava katsella rauhassa ja pysähtyä juttelemaan niin tuttujen kuin näytteilleasettajien kanssa. Ensi vuonna sitten uudestaan, vai mitä?

Mutta nyt varsinaiseen päivän asiaan, sillä tänään on viimein aika avata Sarandian FB-sivut ja niiden myötä paljastaa myös yrityksen look. Mitäpä pidätte?
Nettisivut ovat edelleen työn alla, sillä kuvaushommia on vielä paljon jäljellä. Facebookin puolelle tulen kuitenkin jatkuvasti päivittämään infoa ja kurkistuskuvia valikoimasta. Klikkaa siis itsesi tykkääjäksi ja saat päivitettyä tietoa Sarandian valikoimista. Ensimmäinen sneak peak esittelee vuokrattavan herkkubuffetin upeat karkkikauhat, jotka ovat belovedin käsialaa. Ihastuin näihin ensi näkemältä ja valkkasin tietysti kaikkein kauneimmat kauhat Sarandian valikoimiin. Näillä kelpaa kauhaista korkeankin kulhon pohjalta viimeiset herkut parempiin suihin. 
Vuokrattavaan herkkubuffetsettiin tulee kauhojen lisäksi kuulumaan kauniita lasiastioita. Ota yhteyttä, mikäli haluat varata setin etukäteen omiin juhliisi. sari (a) sarandia.fi

4 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä! Ja odottelen mielenkiinnolla sivujen avautumista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kamera räpsyy tiuhaan, jotta sivut saataisiin auki piakkoin. :)

      Poista