Pastellia, pirtsakkaa, mustavalkoista...


Hääsuunnittelun alkumetreillä hääparit alkavat hahmottaa juhliensa pääpiirteitä yksityiskohtien pohjaksi. Juhlan tyyli rakennetaan usein jonkin hääparia lähellä olevan teeman tai heille mieleisten värien ympärille ja suosikkivärit vaihtelevat tietysti vuodesta toiseen. Viime vuonna päätään nosti ihanainen persikka, sitä ennen fuksia oli aikamoisessa suosiossa. Tällä hetkellä tuloillaan näkyisi olevan laivastonsininen, jonka voikin yhdistää hyvin erilaisiin väreihin. Puuterimainen roosa ja sitruuna saavat tämän värin kanssa aikaan ihan erilaiset tunnelmat. Romanttisen lempeät sävyt eivät tietenkään putoa koskaan suosiosta, sillä häitä romanttisempaa juhlaa tuskin on olemassakaan. Pehmeitä pastellisävyjä maustetaan tällä hetkellä usein ripaukselle leikkimielisyyttä, mikä varmasti sopii monien hääparien juhlatyyliin. Toisaalta äärimmäisen romantiikan haastajaksi nousee yhä useammin minimalistinen mustavalkoinen dramatiikka. Uusi hääyritykseni Sarandia haluaa luonnollisesti tarjota hääjuhliin juuri sellaisia tuotteita, jotka osuvat hääparien väriteemoihin. Millaisissa värimaailmoissa aikovat tämän ja ensi vuoden hääparit tanssia häitään? Mitä sävyjä kaipaatte esimerkiksi paperituotteisiin tai somisteisiin? Kommentoikaa vapaasti boksiin, klikkailkaa sivupalkin kyselyä tai heittäkää maililla sari(a)sarandia.fi (Jee, sähköposti on viimein auki!) Nyt selvitetään ensi kesän suosikkivärit!


4 kommenttia:

 1. Meillä ainakin moni morsio on hakenut erilaisia violetin sävyjä, mutta tuo laivastonsinisen suosio on kyllä ihan selvä. Fuksiaakin tunnutaan edelleen haettavan kovasti, ja sitten tosiaan paljon sellaista aavistuksen nuhjuista ja vanhanoloista pastellimaailmaa. Ihana, että mietit värejä näin tarkkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo violetti oli kyllä itselle vähän yllätys. Ilmeisesti se on tekemässä come backin. :)

   Poista
 2. Graafinen mustavalkoisuus on myös nostamassa päätään varsinkin kesäsesongin ulkopuolisissa häissä (: Meillekin tulee se, kirkkaanpinkillä höystettynä!

  VastaaPoista