Pieni häämessuopas

Love Me Do -häätapahtuma on jo aivan nurkan takana ja viimeistään nyt on aika jakaa parhaimmat vinkkini häämessukävijöille. Kukapa ei olisi joskus tuntenut epätoivoa messutungoksessa rämpiessä ja nälkäkiukusta kärsiessä. Häämessuillessa tällaiset tuskailut jäävät pääovien ulkopuolelle, sillä näiden neuvojen avulla saat tapahtumasta mahdollisimman paljon irti ja voit nauttia häähumusta täysin siemauksin. 

-Oletko mahdollisesti kiinnostunut näytteilleasettajien palveluista? Ota mukaasi lappuja, joihin olet merkinnyt omat yhteystietosi ja häiden ajankohdan. Palveluntarjoajan on helpompi ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää esimerkiksi tarjous tiedustelemastasi palvelusta. Näppärää sekä sinulle että yritykselle!

-Kamera. Erityisesti häämessuilla näytteilleasettajat panostavat somistukseen ja juhlavaan esillepanoon. Kameralla (tai kännykkäkameralla) saat näppärästi tallennettua parhaimmat ideat omia juhliasi silmällä pitäen.

-Kysy rohkeasti. Näytteilleasettajat ovat messuilla juuri sinua varten, joten älä epäröi nykäistä ständin väkeä hihasta.

-Esitteitä, kuvastoja ja ostoksia varten kannattaa varata pieni apukassi. Messuilta kertyy helposti mukaan kaikkea pientä ja ennen kuin huomaatkaan kanniskelet aikamoista tavaramäärää käsissäsi. Ja tämä kaikki tapahtuu siitäkin huolimatta, että "tulit vain katselemaan".

-Varaa ostoksia varten käteistä, sillä maksupäätettä ei välttämättä ole kaikilla myyjillä käytössä. Älä myöskään unohda mahdollista parkkimaksua, jonka joutuu usein maksamaan käteisellä.

-Muista mukavat kengät, vesipullo ja pieni välipala pahimpaan nälkään. Näillä pärjää jo pitkälle, eikä hauska messupäivä tyssää kurnivaan vatsaan tai jomottaviin jalkoihin.


-Älä unohda myöskään tärkeintä eli parasta mahdollista seuraa. Valitse messuilukavereiksesi hyviä tyyppejä, jotka jaksavat kiinnostua kukkakimpuista ja kattauksista vielä kahden ensimmäisen tunnin jälkeen. Paras messupäivä kruunataan tietysti kilistellen ja päivän antia puiden. 


LMD 2014

Antoisia häämessuja, ystäväiset!

10 kommenttia:

 1. Vitsi miten hyvä muistilista! Varsinkin tuo ensimmäinen kohta - niin hyvä idea, muttei olisi kyllä itselle tullut mieleenkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että tästä oli apua. Mietin, että onkohan nämä kaikille ihan peruskauraa, mutta hyvä, että tulin postanneeksi. :)

   Poista
 2. Hyvä lista!:) Harmi ettei me päästä tulemaan Love Me Do:hon, kun mies (=kuskini) on töissä. Ensivuonna sitten! :) Onneksi meidän häät ovat vasta 17 kk kuluttua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Tehän ehditte vielä monille messuille, joten toivottavasti nähdään vielä häähumun merkeissä! :)

   Poista
 3. Kiitos Sari näistä hyvistä ohjeista (: En ollut edes ajatellut, että omia eväitä voisi ottaa messuille mukaan, se täytyy ehdottomasti siis tehdä (varsinkin nyt kun on masussa asukas, joka saattaa heitellä verensokereita suuntaan jos toiseen yllättäen). Ja tuo lappu omista tiedoista oli myös hyvä vinkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, messueväät (esim. välipalapatukat) ovat itselleni ihan ehdotonta polttoainetta. Ja jaksat jatkaa! ;)

   Poista
 4. Hei ihan mahtava lista! :) En olisi itse keksinyt ottaa omilla tiedoilla varusteltuja lappuja mukaan, mut sehän olis vaikka kuinka kätevää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tästä oli apua. Tuon lappuidean olen joskus jossain kuullut ja se on kyllä hurjan kätevä. :)

   Poista
 5. Todella näppärä listaus! Lappuidea on hyvä muistutus, sillä olen kohdannut pari kertaa omatoimiset asiakkaat, joilta sain kuvien kera ajatuksia mitä tahtoisivat. Niin ja meillä ollaan ehkä poikkeuksellisia, että suositaan korttimaksuja, käteiskassan sijasta, ei tarvitse miettiä katoaako kassa pitkäkyntisten matkaan.. Toki jos tasarahaa löytyy, niin sekin käy.
  Tule moikkaamaan huomenna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Koitetaan törmäillä huomenna! :)

   Poista