Ihanat yksityiskohdat häihin somistevuokraamosta

Häämessuilla sain keskustella monen ihanan morsiamen ja hääparin kanssa. Juteltiin niin hääbingoista, vieraiden viihtymisestä kuin musiikkivalinnoista, mutta yksi aihe nousi kuitenkin juttutuokioissa muita enemmän esille. Hyvin monelle häitään suunnittelevalle parille somistevuokraamo ja somisteiden vuokraus oli ihan uusi juttu. Tästä innostuneena päätin kirjoittaa pienen oppaan somistevuokraamon käyttöä varten.


Mikä on somistevuokraamo?


Somistevuokraamo vuokraa nimensä mukaisesti erilaisia somisteita juhlakäyttöön. Vuokra-aika vaihtelee yhdestä illasta pidemmäksi aikaa. Sarandian somistevuokraamon tuotteet on hinnoiteltu viikonloppuvuokran mukaan, mutta usein vuokra-aika noudosta palautukseen on tapauskohtaisesti sovittavissa. Somistevuokraamojen valikoimat vaihtelevat yksittäisistä koriste-esineistä aina kalusteisiin ja pöytäliinoihin. Sarandian somistevuokraamo on keskittynyt näyttäviin koriste- ja tarjoilutuotteisiin sekä rustiikkiseen ja romanttiseen tunnelmaan.


Miksi somisteiden vuokraaminen kannattaa?


Somistevuokraamon palveluita hyödyntämällä on säästää rahaa, aikaa, vaivaa ja luontoa. Vuokraushinnat ovat aina edullisemmat kuin vastaavien tuotteiden ostohinnat. Lisäksi säästyt tuotteiden säilytyksen ja myymisen vaivalta. Hyvällä tuurilla saat hankittua useita somistetuotteita tai -kokonaisuuksia saman katon alta ja säästyt kaupoissa juoksemiselta, kun vuokratuotteiden varauksen voi tehdä omalla kotikoneella istuen. Sarandia tarjoaa myös kuljetuspalvelun somistevuokraamon tuotteille, jolloin vuokratut tuotteet toimitetaan itse juhlapaikalle. Hääsuunnittelupalvelun asiakkaat saavat somisteet vuokrattua puoleen hintaan. Missä somistevuokraamot toimivat?


Osa somistevuokraamoista on paikallisia ja toiset taas käyttävät postituspalveluita kattaakseen koko Suomen. Sarandia toimii lähinnä Turun seudulla, mutta tuotteitamme on kuljetettu kauemmaksi esimerkiksi alueella asuvien sukulaisten avustuksella. Monet tuotteista ovat isokokoisia tai särkyviä, joten niitä ei lähetetä postitse. Vuokraussopimuksen mukaisesti asiakas on velvoitettu toimittamaan tuotteet vuokrauksen jälkeen alkuperäisessä kunnossa somistevuokraamolle. Miten ja milloin varaan vuokratuotteen?


Sarandian valikoimien tuotteista suurin osa on yksittäiskappaleita. Tuotteiden varaustilanne vaihtelee, sillä osa hääpareista on liikkeellä hyvissä ajoin ja siksi joillekin tuotteille on varauksia jo syksylle. Vapaita viikonloppuja on kuitenkin edelleen hyvin tarjolla, joten kannattavinta on ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen sari(a)sarandia.fi ja tiedustella varaustilannetta omalle juhlaviikonlopulle. Varaus vahvistetaan varausmaksulla, joka on 50 % kokonaisvuokrahinnasta. 

2 kommenttia:

  1. Ah voi kiitos, nyt mun ei tarvi kirjoittaa tätä itse ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälle taisi kyllä olla tarvetta. Ja tätä saa myös jakaa, jos siltä tuntuu. :)

      Poista