Messufiiliksiä {LMD 2015}

Jalat ovat eilisen jäljiltä pelkkää muussia, mutta ihana sama. Takana on mahtavat messut, joista kiitokset kuuluvat Love Me Don järjestäjille! Tunnelma VPK-talolla oli mieletön. Puitteet olivat upeat ja sekä messukävijöillä että näytteilleasettajilla oli mahtava meininki. Erityisesti mieleeni jäivät kaikki ihanat morsiamet, hääbloggaajat ja hääparit, joiden kanssa pääsin päivän aikana jutustelemaan hääsuunnittelusta ja messuista sekä mahtavat tyypit ja yritykset muiden näytteilleasettajien joukosta, joihin pääsin tapahtuman aikana paremmin tutustumaan. Ihania ootte kaikki!

Porukkaa oli koko päivänä niin paljon liikenteessä, etten ikävä kyllä ehtinyt kiertää juuri muuta kuin Somistemaailman, jossa itsekin olin Sarandian kanssa esillä. Monet blogitutut jäivät siis varmasti moikkaamatta, mutta viestit onneksi kulkee myös näin netin kautta. Odottelen siis muiden bloggaajien messupostauksia innolla, jotta pääsen kuvien kautta kurkkimaan tarkemmin mitä muualla VPK-talolla oli esillä. Taisin ylipäätään poistua omalta ständiltäni ainoastaan parvelle, jotta pääsin todistamaan flash mobina toteutettua yllätyskosintaa. Kyllä siinä silmät kostui, kun tuore morsian vastasi myöntävästi kosintaan koko messukansan hurratessa. Kyllä rakkaus on ihanaa!

Nyt on pää niin täynnä ajatuksia ja suunnitelmia, että niitä pitää hetkisen aikaa koota. Kuten monelle messukävijälle lupasin, tulen päivittämään Sarandian kotisivuille uusia tuotteita somistevuokraamoon mahdollisimman pian. Kuvien alla kuitenkin jo vähän ennakkotietoa osasta tuotteista.Sarandian herkkubuffet rakentui rustiikkisen fiiliksen ympärille.
Kaunis vanha ovi tulossa somistevuokraamoon. Viikonloppuvuokra 10 ,- 


Love Me Dossa ensiesittelyyn pääsivät myös printit, jotka tulevat myös nettisivuille. 
A5-kokoisia printtejä on mahdollista tilata hintaan 8,- (+ postituskulut). Tässä kehyksissä printti yksinkertaisella viestillä. Ja siinähän se kaikki on. :)


Ihanaa sunnuntaita ystävät!

11 kommenttia:

 1. Oli kyllä ihana messupäivä kaikin puolin! :) Jopa sulhanen kehui tapahtuman vallan mainioksi. :D Tuo herkkubuffakyltti jäi molemmille mieleen, ehdoton must have! :)

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä ihana messupäivä kaikin puolin! :) Jopa sulhanen kehui tapahtuman vallan mainioksi. :D Tuo herkkubuffakyltti jäi molemmille mieleen, ehdoton must have! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä samaa olen kuullut monilta eli selkeästi oli onnistuneet ja valtavirrasta poikkeavat messut. Ja herkkubuffaviirejä on tulossa piakkoin myyntiin myös. :)

   Poista
  2. Mahtavaa, pitääpä käydä sitten klikkailemassa kotio päin! :) Tajusin muuten vasta näin jälkikäteen kanssasi tuolla messuilla höpötelleeni Sarandian ständillä - tietysti! Ei taas oikein leikannut tällä homepäällä... :D

   Poista
  3. Näitä sattuu! :D Itse jännitin myös etukäteen, että tunnistanko kaikki bloggaajakaverit oikein vai menenkö ihan sekaisin.

   Poista
 3. LMD oli kyllä aivan huippu, ja oli kiva nähdä suakin ihan livenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi ihanaa, että kävit moikkaamassa! Niin mukava tutustua blogituttuihin ihan livenä. :)

   Poista
 4. Mahtavat messut oli :) Kirjoittelin fiiliksistä oman blogini puolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, tapahtuma oli kerrassaan huippu! Ja ihanaa, että tykästyit Sarandian tuotteisiin.

   Poista
 5. Äääh mä en kerennyt moikkaamaan, kun ehdin vain pyörähtää siinä ylhäällä! Kolme tuntia autossa vielä päivän päätteeksi, toivottavasti ehditään juttelemaan seuraavan tilaisuuden tullen!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mä harmittelin myös, että en nähnyt sua, mutta toki messut oli kiireiset niin itselle kuin tapahtumaan kiertävillekin. Ehkä täytyy joskus ajan kanssa treffailla. :)

   Poista