Kaksin karkuteillä Islannissa

Hääjuhlaa ulkomailla suunnittelevat parit suuntaavat usein lämpimään kohteeseen kuuman auringon alle. Mutta mitäpä jos tekisikin toisin ja pakkaisi kimpsut ja kampsut sanoakseen tahdon karussa, kylmässä maassa? Julie ja Chris päättivät tehdä juuri näin ja karkasivat  stressaavien hääjärjestelyjen keskeltä jylhän kauniiseen Islantiin. Matkasta ikuistettu video upposi tällaiseen Islannin matkasta haaveilevaan romantikkoon aivan totaalisesti. Tämä on ehdottomasti yksi häävideosuosikeistani ja suuri kunnia kuuluu ehdottomasti hääparin ikuistaneelle Iris and Lightille. Valokuvia hääparista voit kurkkia täältä.
Oi voi. Minut voisi yllättää vaikkapa hääpäivämatkalla Islantiin ja vihkivalojen uusimisella. Ihan vaan vink vink... 

Lämpeneekö muiden sydän Islannille ja voisiko joku jopa harkita vihkimistä saaren karun luonnon syleilyssä?

6 kommenttia:

 1. Aivan mieletön video! Ja ihana Islanti! Ihana rakkaus. Ainoastaan vähän kohottelin kulmiani parin kenkävalinnalle, jos kyseessä olisi ollut kunnon patikointi jylhissä maisemissa, niin varsinkin miehen kävelykengät eivät olisi ehkä olleet paras valinta. :D Minä olisin valmis menemään koska vain naimisiin Islannissa tai missä vain ulkomailla ja ehdotinkin sitä, mutta mies ei lämmennyt ajatukselle. Hän kaipaa tiettyjä traditioita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ihmettelin myös naisen paljaita käsiä, kun miehellä oli oikein kunnon hanskat kuitenkin. Ehkä tässä oltiin estetiikan vuoksi vähän kärsitty. :D Upea lopputulos kuitenkin!

   Poista
 2. Upea video ja mahtavat maisemat todellakin! Islanti on kyllä yksi must- matkakohteista jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Islanti tuntuu tällä hetkellä olevan monen reissuhaavelistalla ja tällaisten filmien jälkeen ei tarvitse ihmetellä miksi. :)

   Poista
 3. Aiiivan ihana video <3 Minä olen innoissani jo siitäkin, että pääsen häämatkallamme tunniksi Islantiin lentokoneen vaihdon vuoksi, mutta kyllä sinne täytyisi mennä joskus pidemmäksikin aikaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauskaa! Ainakin saatte lintuperspektiivistä kuvaa Islannista. :)

   Poista