Hulvaton hääkisa Love Me Do -häätapahtumassa!

Nyt etsitään rohkeita tiimejä osallistumaan hulvattomaan hääkisaan, jonka palkintona on huikea hääpaketti. Onko joku jo päättänyt osallistua? 
(teksti ja kuva Love Me Do)

Tulossa Hulvaton Hääkisa!

Onko sinusta/teistä ja kavereistanne ottamaan haaste vastaan?

Etsimme hulvattoman huiseja tiimejä kisaamaan hulppeasta hääaiheisesta palkinnosta, jonka avulla yhden tiimin edustama hääpari saa häihinsä vaikka mitä!

Voitte olla joko polttariporukka tai hääpari/morsian/sulhanen ystävineen. Tiimin koko on max. 6 henkilöä, jonka jäsenet saapuvat messuille VIPpeinä. Kisaan valitaan alustavasti 6-8 tiimiä. Kisa alkaa klo 17:00 (paikalla tulee olla klo 16:00) ja voittajatiimi julkaistaan n. klo 21:00, jonka jälkeen kaikki tiimit jatkavat kanssamme bileitä vielä tunnin verran tapahtuman pääesiintyjän viihdyttämänä.

Itse kisa on hulvatonta menoa! Varautukaa kaikkeen mahdolliseen. Voittajatiimin jäsenillä on nokkeluutta, nopeutta, rohkeutta ja ennen kaikkea huumoria!

Love Me Do:n Hääkisassa kilpaillaan hääpaketista, jonka sisältönä on mm. hääpuku, lahjakortteja, hääyöhemmottelupaketti, morsiuskimppu ja sulhasen viehe, sulhaselle puvun liivi ja oheisasusteet ja lista vaan kasvaa kasvamistaan tapahtumaa kohti!

Vakuuta meidät 1.12.2013 mennessä! Kirjoita hakemus otsikolla Hulvaton Hääkisa, tehkää video tai mitä tahansa, joka saa meidät vakuuttumaan siitä, että juuri teidän tiiminne tulisi valita mukaan. info@lovemedo.fi

ÄN-YY-TEE-NYT!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti