Oman elämänsä leffatähdet {Elokuvajuliste}

Perjantain kunniaksi kaivoin hääkuva-arkistostani esiin vanhan suosikin. Vaikka häämme eivät olleetkaan elokuvateemaiset, halusin yhteisen mielenkiinnonkohteemme sekä opintotaustani näkyvän häissämme jotenkin. Olen mediatutkimuksen oppiaineesta valmistunut maisteri, joten elokuvat olivat kiinteä osa opiskelujani. Tästä syystä innostuin kovasti nähtyäni hääpareista tehtyjä leffajulisteita suunnitellessamme häitämme. Sellainen oli toki itsellekin saatava.
  Meillä oli hurjan hauskaa miettiessämme elokuvamme nimeä, mutta kaikkien huumoripitoisten ideoiden jälkeen päädyimme bondimaiseen nimeen Lupa sanoa tahdon. Luonnollisesti elokuvamme sai viisi tähteä sekä Samuli Putron lyriikoista lainatun arvion. "Sitä suudelmaa oli saanut kumpainenkin odottaa."

Elokuvajuliste on myös oivallinen tapa muistaa läheisiä. Meidän elokuvajulisteemme esitteli pääroolien lisäksi myös kaason, bestmanin ja muut päivämme avustajat sekä tietysti vanhemmat. Elokuvajulisteen hyvänä puolena on myös sen muistoarvo. Hienon julisteen kun laittaa mieluusti seinälle koristeeksi häiden jälkeen. Oma julisteemme muistuttaa nykyään askarteluhuoneen seinällä hääpäivästämme.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Jotenkin ajattelinkin, että tämä olisi sun mieleen. ;)

   Poista
 2. Elokuvateemaisiin häihin tämä on kyllä loistoidea : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja kyllä tämä sai meilläkin suurta suosiota, vaikka varsinaisia leffateemaisia hääjuhlia ei pidettykään. :)

   Poista