Viiriliput {Vaihtoehto perinteiselle riisinheitolle}Meidän häissämme ei heitetty riisiä, eikä puhallettu saippuakuplia. Nämä vaihtoehdot eivät tuntuneet meistä luontevilta ja pohdimmekin pitkään vaihtoehtoa vihkipaikalta poistumiselle. Harkinnan jälkeen löysimme sopivan idean ja valitsimme vieraille jaettavaksi viiriliput, joita he saivat vihkitilaisuuden lopuksi heilutella hurratessaan. Vihkitilaisuus järjestettiin ulkona, joten avustaja jakoi vihkipaikalle saapuville vieraille viiriliput ja nenäliinat jo ennen tilaisuuden alkamista.

Viirilippuihin oli tulostettu hääparin nimi ja hääpäivä, joten siitä muodostui vieraille samalla kiva muisto hääpäivästä. Viirilippujen askartelu on helppoa ja halpaa, sillä käytännössä valmiiksi tulostetut paperit vain leikattiin kolmionmuotoon ja liimattiin sitten puutikun varteen.  

Miten teidän häissänne hurrataan vihkitilaisuuden jälkeen?

4 kommenttia:

  1. Meidän häistä ollaan mietitty riisin täystyrmäystä. Talvella saippuakuplatkaan eivät varmasti ole kätevin vaihtoehto. Olenkin miettinyt, että suurista pionirykelmistämme saisi näppärästi kuivattuja terälehtiä heitettäväksi. Nypin ne aina parhaan kukkaloiston jälkeen pois joka tapauksessa. Kompostointi sijasta ne voisi kuivata. :) Tai sitten joku lumenomainen jota voisi kämmenestä puhaltaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvi tuo kyllä omat haasteensa tähän mietintään. Pioninlehdet kuulostavat ehdottomasti kauniilta. :)

      Poista