Hääblogin joulukalenteri 24. luukku: Arvonta!

Hääblogin joulukalenterin viimeinen luukku aukeaa nyt. Kiitos kaikille lukijoille, jotka ovat blogin päivittäisiä postauksia seuranneet. Toivottavasti olette saaneet ideoita ja inspiraatiota päivityksien ohjeista, tulosteista ja teksteistä. Nyt jouluaattona haluan muistaa teitä omalla joululahjallani ja järjestän teille pienen arvonnan. Palkintona ovat satiininen hiuskoriste ja sukkanauha. Sukkanauhan yksityiskohtana on organzakukka sekä koristenauha. 
Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen, kertomalla oman suosikkiluukkusi hääblogin joulukalenterista ja liittämällä kommenttiin sähköpostiosoitteesi. Kaikki joulukalenteripostaukset voit lukea täältä
Lisäarvan saat jakamalla tämän arvonnan blogissasi (yllä olevaa kuvaa voi jakaa) ja/tai klikkaamalla itsesi blogini lukijaksi Facebookissa tai blogin sivupalkissa. Yhteensä sinulla on siis mahdollisuus kolmeen virtuaaliseen arpalipukkeeseen! Osallistumisaikaa on vuoden loppuun saakka (31.12.2013).

Onnea arvontaan! 


Tämän arvontapostauksen myötä haluan toivottaa blogini lukijoille oikein lämmintä ja rakkaudentäyteistä joulua! Halatkaa, pussailkaa ja rakastakaa!

7 kommenttia:

 1. Suosikki luukkuni oli Hääblogin joulukalenteri 17. luukku: 5 neuvoa morsiamen hääaamuun, sain hyviä vinkkejä! :) Olen kahdella arvalla mukana!

  Tahdomme2014@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Suosikki luukkuni on ehdottomasti numero 22! Itse kun olen tuollaista salaista päiväkirjaa jo puolisen vuotta pitänyt. Olen varma, että sulhanen pitää siitä ja uskon että sitä on ihana lukea myöhemmin. Olen kirjoitellut kirjaan yhteisiä ihania muistoja ja kauniita sanoja. En malta odottaa, että saan sen huomenlahjaksi antaa :)

  Jussila12@gmail.com.

  Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 3. Moikka,

  kaikki oli kyllä superkivoja!
  Mutta Photo Booth-tulostetta veikkaan ensimmäiseksi meidän omiin häihinkin lisäksi, väritkin tuntui sen verta natsaavan, että saapas nähdä.. :)

  Mukana olen kahdella arvalla!

  juttuni@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kaikki oli ihania, mutta ehkä kuitenkin se eka oli paras... Tai ainakin erikoisin! Yhdellä arvalla mukana. leenvikki@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Luukkuu 17 oli paras, eikä tämä 24. huono ole :) Olen blogisi lukija, joten kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 6. Pidin luukusta 2 ja monesta muustakin, mutta jotenkin nää printattavat kyltit upposivat! kahdelle arvalla mukana!

  VastaaPoista
 7. Kivoja ideoita, tykkäsin eniten luukusta 22, koska ajattelin sitä alkaa tekemään :) Yhdellä arvalla mukana :)

  VastaaPoista