Hääblogin joulukalenteri 9. luukku: Muistojen taulu {DIY}

Muistojen taulu {DIY}


Eräs lukija kyseli jokin aika sitten vinkkejä hääkuvien käyttöön ja päätinkin muutaman vinkin sisällyttää joulukalenteriin. Viime lauantaina luukun takaa paljastuneessa kuvapallo-ohjeessa voi hyödyntää hääkuvia ja seuraavaksi esiteltävään muistojen tauluun voi sisällyttää kuvien lisäksi kaikkea kutsuista menulappuihin.

Häistä jää jäljelle paljon ihania paperisia muistoja. Onnittelukortit, nimikoidut servietit, ohjelmalappuset ja monet valokuvat unohtuvat kuitenkin helposti lipaston laatikkoon, vaikka niihin liittyisi valtavasti muistoja. Kollaasimainen muistojen taulu onkin ihana tapa koota yhteen kaikkea suloista ja tunnepitoista häätuotetta, joka kehysten alle vain mahtuu. 

Omaan muistojen tauluumme kokosin hääkuvien lisäksi onnittelukortteja, viirilipun ja ohjelmalappusen. Paperituotteita kannattaa käyttää luovasti. Itse käänsin yhdestä kortista esiin suloisen onnittelurunon ja toisen erittäin kauniin kortin kuvituskuvan peitin omalla potrettikuvallamme. Ihania kuvia, kortteja ja muuta pientä muistoa olisi ollut niin paljon, että totesin pian kehysten käyvän ahtaaksi. Vinkkinä siis suosittelen hankkimaan reilunkokoiset kehykset. 


Mitä teidän muistojen taulustanne löytyisi?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti