Parisuhdehaaste 2014

Uusi vuosi on lupauksien aikaa. On laihdutuslupauksia, karkkilakkoa ja tipatonta tammikuuta. Entäpä jos tänä vuonna haastaisitte itsenne leikkimielisesti pariskuntana panostamaan suhteeseenne eri tavoin vuoden jokaisena kuukautena? Parisuhdehaaste 2014 ei ole kilpailu, eikä sen etenemistä tarvitse raportoida kenellekään, ellei esimerkiksi blogissa sitä halua jakaa. Tämä haaste on vain teitä kahta varten. Ohjeet osallisumiseen löytyvät alta.

Tammikuu: Yhteiset kokemukset luovat yhteisiä muistoja. Milloin olet tehnyt jotain viimeksi ensimmäisen kerran? Kokeilkaa yhdessä jotain, mikä on teille kummallekin ihan uutta.

Helmikuu: Löydätkö riemun? Lähtekää yhdessä laskemaan mäkeä, luistelemaan tai hiihtämään metsään. Ihan kaksin. 

Maaliskuu: Mitä jos? Mitä tekisit, jos voittaisit 3 miljoonaa euroa lotossa? Mitä ammattia haluaisit kokeilla viikon? Jos perustaisit ravintolan, millainen se olisi? Jos sinun pitäisi muuttaa ulkomaille, mihin maahan muuttaisit? Suurimmassa määrin jossittelu ei ole hedelmällistä, mutta joskus se voi avata uusia ovia toisen ihmisen ajatuksiin. 

Huhtikuu: Saanko luvan? Laittakaa soimaan häävalssinne tai vaikka se Teidän Biisinne ja varastakaa hetki pienelle tanssille. Tärkeisiin kappaleisiin on kudottu hetkiä ja muistoja, nauttikaa niistä.

Toukokuu: Replay. Missä tapasitte ensimmäisen kerran tai kävitte ensitreffeillä? Nyt on aika elää uudelleen tuo hetki. 

Kesäkuu: Paikallisturistit. Onko kotipaikkakunnallanne vierailukohdetta, jossa ette ole vielä käyneet? Nyt on aika olla yhdessä turisteja.

Heinäkuu: Kliseet ovat elämän suola! Pyöräilkää puistoon tai kiivetkää näköalapaikalle nauttimaan mansikoita, kermavaahtoa ja kuoharia. Ällöttävän suloinen romantiikka voi oikeasti olla aika ihanaa.

Elokuu: Date night. Tänään ei jäädä kotisohvalle leffaa katsomaan, vaan heitetään parempaa päälle ja suunnataan treffeille kuten ennen. Miten olisi teatteri, illallinen ja kaiken kruunaava kävely kaupungilla pimenevässä illassa?  

SyyskuuPeli-ilta! Lautapeli, korttipeli tai pleikkari. Te valitsette.

Lokakuu: Rakkain terveisin... Kirjoittakaa toisillenne kirjeet. 

MarraskuuSähkökatkos! Valot pois, televisio ja tietokone kiinni. Tänään viihdytätte vain toinen toisianne.

JoulukuuElämän tärkeimpiä hetkiä ei voi ostaa. Antakaa toisillenne tänä vuonna lahjat, jotka eivät maksa mitään.  Onko jokin näistä haastetehtävistä teille peruskauraa? Ei hätää, keksikää teille sopivampi (ja myös hieman haastava) tehtävä kyseiselle kuukaudelle. Älkää jättäkö leikkiä kesken, vaikka jokin tehtävistä tuntuisi tylsältä tai teille vieraalta. Te kaksi määrittelette lopulta sen kuinka hauskaa teillä on ja miten paljon saatte yhdessä toteutetuista tehtävistä.

Rakkautta vuoteen 2014!


P.S. Vielä muistutan arvonnasta, jonka osallistumisaika päättyy tänään, kääks! Vielä ehdit ennen keskiyötä käydä osallistumassa TÄÄLLÄ

4 kommenttia:

 1. Ihana idea. Jotain tällaista me kyllä lapsiperhearjen keskelle tarvitsemme.

  VastaaPoista
 2. Oi, tää on kyl mahtava. :) Vaikka monia kohtia tulee yhä oma-aloitteisestikin tehtyä, voisi tämän silti toteuttaa. Sopia jonkun päivän kuukaudesta jolloin oikeesti keskitytään vain toisiimme ja tehdään niinkuin lappu määrää :)

  VastaaPoista
 3. Tää on ihan loistava idea! Yritänkin toteuttaa, meille sopivaksi soveltaen (:

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että olette tästä innostuneet. Ja tosiaan, tätä voi aivan hyvin muokkailla juuri teille sopivaksi. Rakkaudentäyteistä parisuhdehaastevuotta! :)

  VastaaPoista