Hääblogin joulukalenteri 4. luukku: Viisi arkista tapaa yllättää rakkaasi

Joulu on antamisen aikaa ja kuka parhaiten ansaitsisi tulla ilahdutetuksi pienellä yllärillä kuin oma rakas puoliso? Usein arjen keskellä voi tuntua vaikealta nähdä vaivaa erityisten yllätysten ja romanttisten iltojen järjestämiseksi, jolloin ne jäävät myös helposti tekemättä. Yllätysten ei kuitenkaan aina tarvitse olla ulkomaanmatkoja ja romanttisia illallisia, sillä tärkeintä on näyttää haluavansa nähdä vaivaa oman rakkaan vuoksi ihan tavallisessa arjessa, pienissä hetkissä. Juuri nyt on paras hetki aloittaa. 


1. Vanhat tutut post it -lappuyllätykset ovat helpoin keino nostaa hymy rakkaan huulille. Piilota romanttisilla ja hauskoilla viesteillä varustettuja post it -lappuja kaikkialle, mistä tiedät rakkaasi ennemmin tai myöhemmin viestisi löytävän. Leipälaatikko, kylppärin kaappi, työkalenteri, maitopurkin kylki...  Vain mielikuvitus on rajana! Tämän yllärin skippaamiseksi ei voi olla yhtään tekosyytä ja ilahtuminen on taattua. 

2. Nauratteko samoille asioille? Päivän aikana netissä tulee usein vastaan hupaisia kuvia, meemejä ja giffejä, mutta niitä harvemmin tulee jaettua eteenpäin. Tee tänään poikkeus ja laita rakkaallesi huumoripitoinen viesti vaikkapa töihin. Nauru pidentää ikää ja pitää myös parisuhteen tuoreena. 

3. Onko rakkaasi lempiherkku suklaa, lakritsipötkö vai kaipaisiko hän ehkä energiapatukkaa työpäivän piristäjäksi? Piilota pieni herkku työlaukkuun, takintaskuun tai lounaslaatikkoon. Tämä yllätys piristää pitkää työpäivää varmasti!

4. Keittiö on ollut siivottomassa kunnossa jo viikon, koska kumpikaan ei ole viitsinyt tiskata. Mitä jos tekisit sen tänään? Rakkaasi tulee töistä tunnin kuluttua, joten imuroinnillekin jäisi hetki aikaa. Taianomaisesti siistiytynyt koti on ihana yllätys töistä palatessa. Tästä vaivannäöstä nautit jälkeenpäin itsekin ja rehellisyyden nimissä kotityöt on tehtävä joka tapauksessa. Samalla tulet myös raivanneeksi teille kahdelle yhteistä aikaa, kun sitä ei tarvitse käyttää kodin kunnossapitoon. 

5. Suunnittele leffailta. Minkä elokuvan rakkaasi on jo pitkään halunnut nähdä? Vuokraa leffa valmiiksi ja ota popparikulhot esille, eikä rakkaasi tarvitse kuin käpertyä viereesi sohvalle. Pieni jalkahieronta elokuvan lomassa kruunaa leffaillan. 


Miten sinä aiot yllättää rakkaasi juuri tänään?10 kommenttia:

 1. Hih, ihania juttuja! Minä aion tänään tehdä ihanaa herkkupizzaa, siitä varmaan mies tulee iloiseksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi, kelpaisi mullekin! Mahtoi olla mies tyytyväinen. :)

   Poista
 2. Ihania juttuja, joista jokainen kuuluu meillä onneksi ihan normaaliin arkeen - onni on niitä arken pieniä hetkiä. En tähänkään päivään mennessä ole oppinut ymmärtämään parisuhteita, joiden kohokohdat koostuvat tyyriistä lahjoista ja matkoista, vaikka upeaa luksustahan nekin ovat, samaan aikaan kuitenkin jotenkin surullista, jos pienille asioille ei osata antaa ansaittua huomiota. Toisaalta jokaiselle parille on varmasti olemassa se oma tapa osoittaa rakkautta :) Miekkonen tulee illalla kolmen tunnin bussimatkan päätteeksi kotiin, joten kävin hakemassa leipomosta tuoretta leipää iltapalaksi, tarkistin että hyllystä löytyy lempiteetä ja sängyssä tuoksuvat puhtaat lakanat. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, elämä kävisi kovin harmaaksi, jos ei osaisi ilahtua pienistä asioista tai löytää arkisia keinoja, joilla ilahduttaa muita. Yksi ihanimmista asioista etenkin pitkän matkan jälkeen on nassun eteen saatu valmis ateria. Se lämmittää aina mieltä. :)

   Poista
 3. Myös meillä vaalitaan pikkujuttuja näiden tapaan ja se on meidän suhteen suola :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että näin monet ovat tämän oivaltaneet. :)

   Poista
 4. Viimeksi tuli yllätettyä rakas pari päivää sitten kun hän pääsi töistä vasta 23 maissa kotiin. Täysin väsyneelle ja nälkäiselle miehelle oli valmiit leivät ja tee odottamassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kyllä se vaan on niin, että tie ihan kenen tahansa sydämeen käy vatsan kautta. :)

   Poista
 5. Yllätin Peten tänään (nyt jo eilen) suklaasuukolla. Miehellä oli kiukku flunssan takia ja taion laukusta hänelle suklaapusun ja johan oli yhtä hymyä miekkonen sohvan nurkassa :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla taisi olla oikein ässä hihassa. Ihana ylläri! :)

   Poista