Hääblogin joulukalenteri 1. luukku: Hääpari kehyksissä {DIY-kakkukoriste}

Riemukasta joulukuun ensimmäistä! Ensimmäiset suklaat on napsittu joulukalentereista ja nyt on aika herkutella myös hääblogin joulukalenterin ensimmäisellä luukulla, jonka takaa paljastuu DIY-idea ja pisteenä i:n päälle jouluinen juustokakkureseptivinkki. 

DIY-kakkukoriste

Tämä kakkukoriste on tyylikäs, hauska, takuuvarmasti persoonallinen - ja tietysti helppo toteuttaa! 
Hanki nukkekotitarvikkeita myyvästä liikkeestä tai verkkokaupasta kaunis nukkekodin taulukehys. Kehyksissä on yleensä valmiiksi liimattuna jokin pikku taulu, jonka saa melko helposti kehyksistä irti. Valitse ja tulosta kuva teistä kahdesta samassa koossa kuin alkuperäinen taulun kuva. Taulun ja "maalaustelineen jalat" (eli grillitikut) saa kiinnitettyä näpsäkästi teipillä. Siisti takaosan kiinnitykset taustan kokoisella paperilla. 
P.S. Kuvausrekvisiittana toimineen omenaisen juustokakun resepti löytyy täältä. Pohjassa on käytetty siirappisia joulupipareita ja täytteessä omenaa sekä ripaus kanelia. Aivan ihana joulupöydän jälkkäriherkku, joka katoaa taatusti hetkessä parempiin suihin!

P.P.S. Muistakaahan myös, että Love Me Do -messujen hääblogiäänestys on alkanut! Projektina häät on mukana kilvassa ja äänesi voit käydä antamassa täällä!


12 kommenttia:

 1. Tästä tulee kyllä tämän joulun paras joulukalenteri! Tulen varmasti innolla odottamaan uutta luukkua joka päivä. Ja heti tämä ensimmäinen vinkki olisi ihan toteutuskelpoinen omissakin häissä. Juuri eilen pohdiskelin hääkakkuja ja niistä blogiinkin kirjoittelin ja keräilin itselleni samalla talteen kivoja ideoita kakun koristeeksi (ne muoviset, humoristiset hääparikoristeet kun ei oikein iske...) Suurkiitos siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kaisa J! Ihanaa, että tykkäät. :)

   Ja pakko myöntää, ettei ne muovikoristeet olleet meidänkään juttu. Siksi varmaan toisinaan tulee pohdittua vaihtoehtoisia tapoja toteuttaa kakkukoriste. :)

   Poista
 2. Oih, aivan ihana kakkukoriste! Ja kiitos myös reseptivinkistä, kakku näyttää niin herkulliselta, että menee varmasti kokeiluun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milou! Ja kokeile tuota kakkua ihmeessä! Ihan huippuhyvä, eikä liian makea. Juuri passeli jouluherkuksi ja makeiden konvehtien vaihteluksi. :)

   Poista
 3. oi mikä alku kalenterille! vaikka meillä onkin muovinen koriste, menee tämä harkintaan muita juhlia ajatellen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulia! Tämä idea taipuu tosiaan vaikka mihin juhliin aina lakkiaisista ristiäisiin! :)

   Poista
 4. Tosi kaunis idea! Jos meillä ei olisi jo valittu kakun koristetta, tämä menisi varmasti toteutukseen! :)

  VastaaPoista
 5. Kaikenlaisia vaihtoehtoisia kakkukoristeita niille perinteisille muovisille hääpareille on nähty, mutta tämä on hauskan erilainen idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Itseäkin melkein harmittaa, ettei tämä idea pongahtanut mieleen ennen omia häitä. :D

   Poista
 6. Aivan ihana! ja resepti menee kokeiluun.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tuota reseptiä voin tosiaan suositella! Itse olen tehnyt jo pariin otteeseen ja jouluna varmaan viimeistään uudelleen. ;)

   Poista